«17 Κλωστές»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της COSMOTE TV

«17 Κλωστές»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της COSMOTE TV Facebook Twitter
0

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της COSMOTE TV, με τίτλο «17 Κλωστές». Το σενάριο υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη, ενώ τη σκηνοθεσία ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«17 Κλωστές»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της COSMOTE TV Facebook Twitter

Η σειρά 6 επεισοδίων βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και εξιστορεί μία από τις μεγαλύτερες μαζικές δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα. Οι «17 Κλωστές» θα κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«17 Κλωστές»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της COSMOTE TV Facebook Twitter

Τη μουσική της σειράς υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

«17 Κλωστές»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της COSMOTE TV Facebook Twitter

Η υπόθεση

Η ιστορία των «17 Κλωστών» βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

«17 Κλωστές»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της COSMOTE TV Facebook Twitter

Το καστ

Τον Πάνο Βλάχο πλαισιώνει ένα μεγάλο καστ Ελλήνων ηθοποιών που απαρτίζεται από τους: Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρή Κατσαφάδο, Κώστα Φλωκατούλα, Κώστα Φιλίππογλου, Μάνο Βακούση, Ταξιάρχη Χάνο, Φώτη Θωμαΐδη, Θάνο Τοκάκη, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστο Βελιάνο, Κωνσταντίνο Γώγουλο, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ελένη Δαφνή, Κωνσταντίνο Σειραδάκη, Νικόλα Δροσόπουλο και Τάσο Σωτηράκη.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θράσος Σταθόπουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα, Γιάννης Βουλγαράκης, Φώτης Πέτσος, Γιώργος Κανέλλης, Κώστας Ροζής, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Κώνσταντίνος Τσεντούρος και Άπος Κυπραίος.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται στα Κύθηρα και την Αττική. Οι «17 Κλωστές» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την «Tanweer Productions».

Συντελεστές:

Παραγωγή: COSMOTE TV

Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Κάτια Κισσονέργη

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας 

Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα

Executive Producers: Δημήτρης Μιχαλάκης, Φαίη Τσιτσιπή

Production Designer: Μιχάλης Σαμιώτης

Διευθυντής Φωτογραφίας: Claudio Bolivar

Ηχοληψία: Πάνος Παπαδημητρίου

Μοντάζ: Γιώργος Γεωργόπουλος

Μουσική: Μίνως Μάτσας

Hair Stylist: Έλενα Παρασκευά

Make-up Artist: Κατερίνα Βαρθαλίτου

Casting: Σταύρος Ράπτης – Fin Casting

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μάθε πώς νιώθουν. Άλλαξε το πώς νιώθουν»: 8 στις 10 γυναίκες νιώθουν φόβο στη βραδινή έξοδο

Good Living / «Μάθε πώς νιώθουν. Άλλαξε το πώς νιώθουν»: 8 στις 10 γυναίκες νιώθουν φόβο στη βραδινή έξοδο

Νέα πανελλαδική έρευνα, με πρωτοβουλία της ΔΕΗ, αποκαλύπτει τα υψηλά ποσοστά των γυναικών που φοβούνται, έχουν βιώσει περιστατικά απειλής και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Ζοομ σε όσα αγαπάμε: Όσα ζήσαμε στον διαγωνισμό φωτογραφίας LiFO x Xiaomi 15T Series

Good Living / Zoom σε όσα αγαπάμε: Όσα ζήσαμε στον διαγωνισμό φωτογραφίας LiFO x Xiaomi 15T Series

Οι νικητές του διαγωνισμού μπήκαν για λίγες ώρες στον κόσμο του mobile photography μέσα από ένα ξεχωριστό workshop και τέσταραν τις ικανότητές τους πίσω από τον φακό, με οδηγούς τους experts της Xiaomi, της LiFO και της Leica Academie.
THE LIFO TEAM