Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Καλαμάτα

Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Καλαμάτα Facebook Twitter
0

Να γνωρίσουν από κοντά τις ευκολίες και τις δυνατότητες των ηλεκτρικών ποδηλάτων καλεί η ΔΕΗ τους κατοίκους και επισκέπτες της Καλαμάτας στο ΔΕΗ e-bike Festival που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 04.05 και την Παρασκευή 05.05 στην παραλία της πόλης.

  

Το ΔΕΗ e-bike Festival, το πρώτο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα, συνεχίζεται για 2η χρονιά και έρχεται στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Οι επισκέπτες του ΔΕΗ e-bike Festival θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν   μια μεγάλη γκάμα από ελληνικά και διεθνή μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων, κατάλληλων για κάθε διαφορετική ανάγκη και χρήση ενώ πραγματοποιώντας μία δωρεάν δοκιμή, συμμετέχουν στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

Η ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival θα βρίσκεται στην παραλία της Καλαμάτας την Πέμπτη 4 Μαΐου και την Παρασκευή 5 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 για να λύνει κάθε απορία σχετικά με τον νέο, άνετο και οικολογικό τρόπο μετακίνησης, όπως πως λειτουργεί, τι δυνατότητες έχει, τι ταχύτητες αναπτύσσει, τιμές κ.α.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν μια από τις πιο βιώσιμες λύσεις για την αστική μετακίνηση ενώ παράλληλα είναι ένας τρόπος ψυχαγωγίας και άσκησης. Το ΔΕΗ e-bike Festival είναι μία πρωτοβουλία της ΔΕΗ που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής ενεργειακής μετάβασης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2023, εκκινώντας στις 2 Μαΐου από το Ηράκλειο της Κρήτης και τερματίζοντας στις 6 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία, φέρνει την Ελλάδα -για μία ακόμη χρονιά- στο επίκεντρο της αγωνιστικής ποδηλασίας προβάλλοντας τη χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ΔΕΗ μέσα από τις συγκεκριμένες δράσεις φιλοδοξεί να φέρει το ποδήλατο πιο κοντά σε όλους, αναδεικνύοντας όλες τις μορφές του για ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Market news / Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Απευθύνεται σε αγρότες, παραγωγούς τροφίμων, επιχειρηματίες και επαγγελματίες της εστίασης, chefs και ειδικούς με κοινό όραμα το μέλλον της διατροφής στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Market news / Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Στις 19 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, η Huawei θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά smartwatches για υπαίθριες δραστηριότητες, μαζί με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων στο πλαίσιο του Global Innovative Launch.
THE LIFO TEAM
Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Market news / Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Μια ολοκληρωμένη στρατηγική ευαισθητοποίησης και ψηφιακής καινοτομίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM