Κωνσταντίνου και Ελένης: Γιατί δεν προβάλλεται το πασχαλινό επεισόδιο

Κωνσταντίνου και Ελένης: Γιατί δεν προβάλλεται το πασχαλινό επεισόδιο Facebook Twitter
0

Αν και η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» παίζεται συνεχόμενα εδώ και δεκαετίες, υπάρχει ένα επεισόδιο σχεδόν άγνωστο συγκριτικά με τα υπόλοιπα, αφού δεν προβάλλεται πλέον στην τηλεόραση.

Πρόκειται για το πασχαλινό επεισόδιο, με τίτλο «Τα αυγά και τα πασχάλια», το οποίο υπάρχει μεν ελεύθερο στο YouTube, αλλά έχει σταματήσει να παίζεται στην τηλεόραση.

Αν και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή επεισόδια ολόκληρης της σειράς, μετρώντας 1.5 εκατομμύρια views στο Youtube, μια συγκεκριμένη σκηνή μπλοκάρει την τηλεοπτική προβολή του. 

Στο επεισόδιο (60ο της σειράς) ο Μάνθος έχει χωρίσει μεταξύ άλλων με την Πέγκυ με αποτέλεσμα να βρεθούν στο Μαρούσι με άλλους συντρόφους, αλλά καταλήγουν τελικά να κάνουν όλοι μαζί Πάσχα στην Αθήνα.

Ο λόγος που δεν προβάλλεται βρίσκεται, ωστόσο, στο 25:32 του επεισοδίου, όταν η Πέγκυ φιλάει την Ελένη στο στόμα δύο φορές. 

Κωνσταντίνου και Ελένης: Γιατί δεν προβάλλεται το πασχαλινό επεισόδιο Facebook Twitter

Για την ιστορία, ο Χάρης Ρώμας έχει αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξη στο γεγονός πως δεν προβάλλονται ορισμένα επεισόδια, λόγω ώρας.

«Το Κωνσταντίνου και Ελένης δεν έχει πολλά επεισόδια. Είναι περίπου 70 όλα μαζί. Και δεν παίζονται και όλα στην τηλεόραση. Έχει επιλέξει ο ΑΝΤ1 κάποια από τα οποία, εκείνη την ώρα που παίζονται να μην είναι τόσο… Γι’ αυτό προβάλλονται περίπου τα 60 από αυτά», έχει πει.

Δείτε ολόκληρο το πασχαλινό επεισόδιο:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσές Σφαίρες 2026: Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

It's Viral / Χρυσές Σφαίρες 2026: «Λίο, συγγνώμη, είναι φτηνό» - Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

Με καυστικό χιούμορ, ατάκες χωρίς φίλτρο και «στόχο» σχεδόν κάθε μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ, η Nikki Glaser άνοιξε τις Χρυσές Σφαίρες με έναν εναρκτήριο μονόλογο που συζητήθηκε όσο λίγες στιγμές της 83ης τελετής
THE LIFO TEAM