Ζλατάν Ιμπραΐμοβιτς: Πληροφορίες ότι ετοιμάζει επένδυση στη Λάρισα -Με γήπεδα padel, εκεί που ήταν τα «Χίλια Χείλια»

Ζλατάν Ιμπραΐμοβιτς: Πληροφορίες ότι ετοιμάζει επένδυση στη Λάρισα -Με γήπεδα padel, εκεί που ήταν «Χίλια Χείλια» Facebook Twitter
Φωτ.: padelzenter
0

Επένδυση στη Λάρισα φέρεται να ετοιμάζει ο Ζλατάν Ιμπραΐμοβιτς, δημιουργώντας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης γήπεδα padel.

Ο γνωστός Σουηδός ποδοσφαιριστής, εκτός από το ποδόσφαιρο, αγαπά του padel και γι΄ αυτό έχει δημιουργήσει το δικό του δίκτυο από κλαμπ του αθλήματος στη Σουηδία, το Padel Zenter, το οποίο οσονούπω θα βρεθεί και στο Μιλάνο. Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αναφέρουν ότι η ιδέα του Ζλατάν Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να «ταξιδέψει» και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εταιρεία του Ζλατάν Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να να νοίκιασε 13,8 στρέμματα στη Λάρισα, εκεί που κάποτε βρισκόταν το θρυλικό «Χίλια Χείλια». Στόχος είναι να δημιουργηθούν στην περιοχή 18 γήπεδα padel.

Βίντεο: Το ρεπορτάζ για την επένδυση του Ζλατάν Ιμπραΐμοβιτς στην Λάρισα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για λόγους εμπιστευτικότητας είναι άγνωστο πότε θα γίνει η επένδυση, αλλά αναμένεται να είναι υψηλών προδιαγραφών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM