Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα βρεθεί στη σκηνή του Βεάκειου Θεάτρου Πειραιά, την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ στο Λόφο για μία μαγική βραδιά όπου το πάθος συναντά τη δύναμη και τη δεξιοτεχνία του μεγάλου αυτού τραγουδιστή και σολίστα του λαούτου!
Οι εμφανίσεις του Μιχάλη Τζουγανάκη είναι άλλωστε ξακουστές για το απρόβλεπτο τους, καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή που ενεργοποιεί τη δύναμη του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής. Τη ροή του προγράμματος από κάποιο σημείο και μετά την καθορίζει η στιγμή, μία στιγμή πάθους και δύναμης με άξονα πάντα τις μοναδικές μελωδίες του λαούτου και τη μοναδική ερμηνεία του Μιχάλη Τζουγανάκη.
Θα τον ακούσουμε, μεταξύ άλλων, να ερμηνεύει και τραγούδια άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών, πάντα με ιδιότυπο χαρακτήρα, σεβασμό και ευγένεια.
Διάφορα /
Miχάλης Τζουγανάκης
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Λουτράκι: «Είναι μελλοντικός βιαστής» έλεγε η δασκάλα για τον 6χρονο μαθητή που την ακούμπησε
Δάφνη Καραβοκύρη: «Φοβήθηκα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα σήκωνε χέρι στη Σοφία Μουτίδου»
Πειραιάς: Νεκρή 13χρονη σε ειδικό σχολείο - Πνίγηκε με την τροφή της
«Σπιλώνει τη μνήμη του»: Η οικογένεια του 22χρονου που πνίγηκε με burger επιμένει ότι δεν ήταν challenge
Χρωστάς κλήση και δεν το ξέρεις; Πώς να τσεκάρεις σε 5 λεπτά (gov.gr & ΑΑΔΕ)
σχόλια