Σωτήρης Κοντιζάς Mazda CX-30
Ο Σωτήρης Κοντιζάς ποζάρει δίπλα στο Mazda CX-30.

Διεθνείς διακρίσεις για το φιλμάκι της Mazda Ελλάς με το Σωτήρη Κοντιζά

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 5 διεθνή βραβεία έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής το διαφημιστικό φιλμάκι της ελληνικής Mazda Autoone με πρωταγωνιστές τον γνωστό σεφ Σωτήρη Κοντιζά και το δημοφιλές SUV CX-30.

Εξαιρετικά αποτελέσματα έχει αποφέρει η συνεργασία του σεφ Σωτήρη Κοντιζά με την ελληνική αντιπροσωπεία Mazda Autoone, η οποία ανήκει στον όμιλο Συγγελίδη.

 

Ο γνωστός –και απαιτητικός– κριτής του MasterChef συμπλήρωσε μόλις επτά μήνες ως πρέσβης της ιαπωνικής μάρκας στη χώρα μας, όμως συνέβαλε καθοριστικά στον υπερδιπλασιασμό των πωλήσεων της Mazda το 2021 στην ελληνική αγορά, σε σχέση με το 2020.

 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αποκαλύψει πρόσφατα τους ιδιαίτερους δεσμούς της οικογένειάς του με τη Mazda, αλλά και το παιδικό του όνειρο να αγοράσει κάποια στιγμή ένα διθέσιο MX-5.

 

Η συνεργασία του με τη Mazda έφερε όμως στο φως και μία άλλη πλευρά του συμπαθέστατου σεφ, δηλαδή τη μουσική του παιδεία και την αγάπη του για το πιάνο. Αυτή έγινε πηγή έμπνευσης για ένα νέο βίντεο με τίτλο «Made to Inspire» για τη διαφήμιση του δημοφιλούς SUV Mazda CX-30 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η συγκεκριμένη καμπάνια δεν έχει εντυπωσιάσει μόνον τους φίλους της Mazda και του Κοντιζά στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής πέντε διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου σε ΗΠΑ και Καναδά.

 

Mazda CX-30 ΒΡΑΒΕΙΑ
Το διαφημιστικό βίντεο της Mazda Autoone έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής πέντε διεθνή βραβεία και έπεται συνέχεια.

 

Οι διακρίσεις που έχει αποσπάσει είναι:

 

• Best Commercial/promotional video 11/2021 - Top Shorts Film Festival

• Best Commercial 11/2021 - Oniros – New York Film Awards

• Best Advertising 12/2021- Phoenix International Short Film Festival

• Best Commercial 12/2021- Los Angeles Film Awards

• Best Commercial 12/2021 - New York International Film Festival

 

Nα σημειώσουμε, ότι οι τιμές του Mazda CX-30 ξεκινούν στη χώρα μας από 25.112 ευρώ στη δίλιτρη βενζινοκίνητη έκδοση των 122 ίππων, σε συνδυασμό με πλούσια επίπεδα εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, και φυσικά με την παροιμιώδη αξιοπιστία και υψηλή αξία μεταπώλησης όλων των μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας.

 

Δείτε εδώ το βίντεο με τον βιρτουόζο Σωτήρη Κοντιζά να θέλγει στο πιάνο και στο τιμόνι του Mazda CX-30:

 

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ