ProdΑction Days από την PACT: Εκδήλωση για την αναζήτηση νέων συνεργατών που θέλουν να ζήσουν από κοντά τη «μαγεία» της οπτικοακουστικής δημιουργίας

ProdΑction Days από την PACT Facebook Twitter
0

Η Ένωση Παραγωγών Οπτικοακουστικών Έργων (PACT), σε συνεργασία με το Athens Film Office, διοργανώνει εκδήλωση για την αναζήτηση νέων συνεργατών που επιθυμούν να γνωρίσουν τον «μαγικό» κόσμο της οπτικοακουστικής δημιουργίας και να ξεκινήσουν μία νέα καριέρα πίσω από τις κάμερες ως location manager, φροντιστές, production coordinators, βοηθοί σκηνοθέτη, βοηθοί παραγωγής κ.α.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Μαρτίου στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, παρουσιάσεις, συζητήσεις, αλλά και one-to-one συναντήσεις με στελέχη εταιριών παραγωγής και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

ProdΑction Days από την PACT Facebook Twitter

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τον δυναμικό και γοητευτικό χώρο της ελληνικής οπτικοακουστικής παραγωγής και των events αλλά και τη μοναδική ευκαιρία να εργαστούν στην παραγωγή ενός έργου.

ΟΙ δηλώσεις συμμετοχής  θα γίνονται δεκτές στο pact.gr από 7/2/22 έως και 22/2/22.

Για την είσοδο στον χώρο απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Περισσότερες πληροφορίες και προδιαγραφές συμμετοχής, www.pact.gr

Email: [email protected]

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δίχως Ηλικία»: Η νέα πρωτοβουλία των Public κάνει την ηλικιακή συμπερίληψη πράξη

Good Living / «Δίχως Ηλικία»: Η νέα πρωτοβουλία των Public κάνει την ηλικιακή συμπερίληψη πράξη

Με παρεμβάσεις που εκτείνονται από την εκπαίδευση του προσωπικού και την αναδιαμόρφωση των καταστημάτων, η εταιρεία επενδύει στις μεγαλύτερες ηλικίες, προσφέροντάς τους μια σύγχρονη εμπειρία αγορών.
THE LIFO TEAM
Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Good Living / Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Η κοινή πρωτοβουλία της Mastercard και του WHEN επιστρέφει το Σάββατο 23 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, για να εμπνεύσει και να αναδείξει νέους δρόμους γυναικείας ενδυνάμωσης και επαγγελματικών ευκαιριών.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Beefeater x Ode to Socks: Το ολόφρεσκο, αναπάντεχο crossover του αθηναϊκού urban στιλ

Good Living / Beefeater Gin x Ode to Socks: Το ολοκαίνουργιο, αναπάντεχο crossover του αθηναϊκού urban στιλ

Σχεδιασμένα για να συνοδεύουν με στιλ τις βόλτες μας στην πόλη, τα δύο νέα σχέδια φέρνουν το coolness του λονδρέζικου τζιν στα αθηναϊκά spots και τους δημιουργικούς ανθρώπους τους.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ