Ο Μαραθώνιος της Μαρίας για τη «Φλόγα»

Ο Μαραθώνιος της Μαρίας για τη «Φλόγα» Facebook Twitter
Η Μαρία Κωνσταντάκη με την Καλομοίρα.
0

Λένε πως όταν έχεις μέσα σου τη φλόγα, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Η Μαρία Κωνσταντάκη είχε στο μυαλό της αλλά και την καρδιά της τη Φλόγα, τον σύλλογο γονέων παιδιών με καρκίνο, και αυτή ήταν που την οδήγησε στον τερματισμό του Μαραθωνίου που τελέσθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Μαρία Κωνσταντάκη, ραδιοφωνική παραγωγός του Εasy 97.2, ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία τον μεγαλύτερο στόχο της ζωής της! Περπάτησε 5 μαραθωνίους μέσα σε 5 ημέρες, διανύοντας 42 χιλιόμετρα την ημέρα και συνολικά 210 χιλιόμετρα, από τις 18 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου. Με αφετηρία το Ναύπλιο και σημείο τερματισμού την Αθήνα, ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε να πραγματοποιήσει τον μεγαλύτερο και δυσκολότερο στόχο της ζωής της, με τεράστια σωματική κόπωση αλλά ακόμα μεγαλύτερη ψυχική ικανοποίηση. 

Με απόλυτη αφοσίωση, συγκέντρωση, προγραμματισμό και έχοντας δίπλα της μια ομάδα ανθρώπων που τη στήριζε κάθε στιγμή, περπάτησε για έναν και μόνο σκοπό: την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο «Φλόγα». Ξεκινώντας από το Ναύπλιο και διασχίζοντας το Άργος, τις Μυκήνες, τη Νεμέα, το Χιλιομόδι, την αρχαία Κόρινθο, την Κόρινθο, το Λουτράκι, τα Ίσθμια, τους Αγίους Θεοδώρους, την Κινέτα, τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο και τον Ασπρόπυργο, έχοντας τη συμπαράσταση κατοίκων και φορέων των περιοχών, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά την 5η ημέρα του Μαραθωνίου. Πλήθος κόσμου περπάτησε μαζί της από κει και μέχρι τον τερματισμό, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου, στην πλατεία Κοτζιά.

Ο Μαραθώνιος της Μαρίας για τη «Φλόγα» Facebook Twitter
Η Μαρία Κωνσταντάκη κατά τη διάρκεια της 2ης μέρας του μαραθωνίου στη Νεμέα.

Στον τερματισμό της στο Δημαρχείο Αθηνών την υποδέχτηκε το ραδιοφωνικό της ταίρι από την πρωινή εκπομπή «Easy Breakfast» Στάθης Χριστοφορίδης, ενώ μαζί τους βρέθηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων, η Κατερίνα Γκαγκάκη, αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών, η Μαρία Τρυφωνίδη, πρόεδρος του Συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο «Φλόγα», παιδιά και γονείς του συλλόγου, καθώς και φίλοι, θαυμαστές και συνάδελφοι της Μαρίας, χειροκροτώντας την υπεράνθρωπη προσπάθειά της!

Συμπαραστάστες σε αυτή την προσπάθεια βρέθηκαν άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους, συμβάλλοντας ο καθένας με τον τρόπο του στην εκπλήρωση αυτού του του στόχου. Ο Θόδωρος Σκυλακάκης, αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Ασπροπύργου, ο Θοδωρής Ιακωβίδης, πρωταθλητής άρσης βαρών, ο Kώστας Μαρτάκης, η Καλομοίρα, ο Mάρκος Σεφερλής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Καρπής, ιδρυτής της Micro Skate Hellas, η «Running Team» του Ομίλου Σφακιανάκη, η Μαρία Γεωργάκαινα, ο Βασίλης Κουμεντάκος και η Φελίσια Τσαλαπάτη είναι κάποιοι από εκείνους που περπάτησαν και εμψύχωσαν τη Μαρία σε διάφορα σημεία της διαδρομής, ενώ η εμπορική διεύθυνση των ραδιοφώνων του Ομίλου Αntenna υποστήριξε από καρδιάς το όλο εγχείρημα.

Ο Μαραθώνιος της Μαρίας για τη «Φλόγα» Facebook Twitter
Μαρία Κωνσταντάκη και Κώστας Μαρτάκης

Δίπλα στη Μαρία βρέθηκαν ο παθολόγος Γιώργος Λαμπρινούδης (Νοσοκομείο Υγεία), ο Μάκης Σολδάτος, φυσιοθεραπευτής (Φυσιοθεραπευτικό Τμήμα του Metropolitan General) αλλά και οι Γιάννης Μακρής και Γιάννης Ντιγκόζης από την εταιρεία Αrmonia-Zen Events, ο Νίκος Σφαρνάς, videographer, και η Ελίνα Μάλαμα.

Πάνω απ’ όλα, όμως, σημαντική ήταν η συμπαράσταση από τους καθημερινούς ανθρώπους που στήριζαν με τηλέφωνο ή sms την όλη ενέργεια. Ο Μαραθώνιος της Μαρίας για τη «Φλόγα» γίνεται για άλλη μία φορά αφορμή να σκεφτούμε το μεγαλείο της συνεργασίας αλλά και την ασύγκριτη χαρά της προσφοράς.

Ο Μαραθώνιος της Μαρίας για τη «Φλόγα» Facebook Twitter
Η Μαρία Κωνσταντάκη με τον Θοδωρή Ιακωβίδη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας για τη «Φλόγα» Facebook Twitter
Η ομάδα του Μαραθωνίου μαζί με το δυναμικό του Easy 97.2.
Good Living
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μαρία Κωνσταντάκη είναι έτοιμη για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της

Υγεία & Ευεξία / Η Μαρία Κωνσταντάκη είναι έτοιμη για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της

Κι αυτή δεν έχει να κάνει με την υποκριτική ή το ραδιόφωνο αλλά με τον «Μαραθώνιο της Μαρίας», στον οποίο θα τρέξει 210 χιλιόμετρα σε 5 μέρες. Όχι μόνο για να δει αν μπορεί να τα καταφέρει αλλά και για να στηρίξει με τη βοήθεια του Easy 97.2 το έργο της «Φλόγας».
Σε μία εβδομάδα ξεκινάει Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2!

Good Living / Ο «Μαραθώνιος της Μαρίας» από τον easy 97,2 ξεκινά σε μια βδομάδα

Από τις 18 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου θα περπατήσει 5 μαραθώνιους μέσα σε 5 ημέρες, 42 χιλιόμετρα την ημέρα, συνολικά 210 χιλιόμετρα για ένα και μόνο σκοπό: την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο «Φλόγα».
THE LIFO TEAM
Ο μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 972 έρχεται

Good Living / Η Μαρία Κωνσταντάκη αναλαμβάνει μια ξεχωριστή πρόκληση για καλό σκοπό

Με αρωγό τον easy 972 και προεργασία μηνών, η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός καλείται να περπατήσει 210 χιλιόμετρα με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών με καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».
THE LIFO TEAM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνικός Χρυσός: Η δημιουργία αξίας στον πυρήνα της εταιρικής στρατηγικής

Good Living / Ελληνικός Χρυσός: Η δημιουργία αξίας στον πυρήνα της εταιρικής στρατηγικής

Σε μια περίοδο που η δημόσια συζήτηση για τη βιώσιμη ανάπτυξη αποκτά ολοένα πιο καθοριστική σημασία, η ανάγκη για επιχειρήσεις που παράγουν πραγματική, μετρήσιμη αξία για την κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομία γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ.
THE LIFO TEAM
Η εργασία αλλάζει, και ίσως για πρώτη φορά προς το καλύτερο

Good Business Directory 6 / Η εργασία αλλάζει, και ίσως για πρώτη φορά προς το καλύτερο

Σύμφωνα με την International Workplace Group, το 2026 το πού θα δουλεύουμε παύει να έχει σημασία· αυτό που μετράει είναι πώς και γιατί. Ίσως, τελικά, η επόμενη επανάσταση να είναι απλώς πιο ανθρώπινη.
ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΑΚΗ
Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting

Good Living / Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting

Από τις πρώτες φυτείες αγαύης στο Jalisco μέχρι τις σύγχρονες εγκαταστάσεις αποστακτηρίων, κάθε μπουκάλι κουβαλά την κληρονομιά ενός ανθρώπου που τόλμησε να ονειρευτεί διαφορετικά.
THE LIFO TEAM
Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών

Good Living / Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών

Σε μια καθημερινότητα γεμάτη ερεθίσματα, η Stoiximan επιλέγει να επικεντρωθεί σε αυτό που τελικά μετρά περισσότερο: σε εκείνη τη μοναδική στιγμή που ο καθένας ζει με τον δικό του τρόπο.
THE LIFO TEAM
Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης και επιτυχίας που ενώνει γυναίκες και κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Good Living / Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης που ενώνει γυναίκες & κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Το πρόγραμμα, πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ολοκλήρωσε την πορεία του έχοντας βρεθεί σε 10 πόλεις και έχοντας κινητοποιήσει πάνω από 1000 συμμετέχουσες.
THE LIFO TEAM
L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Good Business Directory 6 / L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Ο μεγαλύτερος όμιλος καλλυντικών παγκοσμίως χτίζει πάνω στη φιλοσοφία ότι οι άνθρωποί του αποτελούν το θεμέλιο κάθε προόδου και δημιουργεί τεχνολογίες που καθορίζουν την επόμενη μέρα της ομορφιάς.
THE LIFO TEAM