Σε μία εβδομάδα ξεκινάει Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2!

Ο «Μαραθώνιος της Μαρίας» από τον easy 97,2 ξεκινά σε μια βδομάδα

Από τις 18 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου θα περπατήσει 5 μαραθώνιους μέσα σε 5 ημέρες, 42 χιλιόμετρα την ημέρα, συνολικά 210 χιλιόμετρα για ένα και μόνο σκοπό: την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο «Φλόγα».

Η Μαρία Κωνσταντάκη, ραδιοφωνική παραγωγός του easy 97,2 στην πρωινή εκπομπή «easy breakfast», είναι έτοιμη για να πραγματοποιήσει τον μεγαλύτερο στόχο της. Από τις 18 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου θα περπατήσει 5 μαραθώνιους μέσα σε 5 ημέρες, 42 χιλιόμετρα την ημέρα, συνολικά 210 χιλιόμετρα για ένα και μόνο σκοπό: την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο «Φλόγα».


 

Σε μία εβδομάδα ακριβώς, στις 7 το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου, η Μαρία Κωνσταντάκη, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον easy 97.2, θα ξεκινήσει τον 1ο μαραθώνιο από την πρώτη επίσημη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο, και συγκεκριμένα την Πλατεία Τριών Ναυάρχων μπροστά από το Δημαρχείο. Στόχος της είναι να ολοκληρώσει τις 5 μέρες μαραθωνίων μετά από 210χλμ., την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το απόγευμα στην σημερινή πρωτεύουσα, την Αθήνα, στο Δημαρχείο μπροστά από την Πλατεία Κοτζιά.

 

Κάποιες από τις πόλεις που θα περάσει η Μαρία Κωνσταντάκη είναι το Άργος, οι Μυκήνες, η Νεμέα, η Αρχαία Κόρινθος, τα Μέγαρα, η Ελευσίνα, η Κινέτα, ο Πειραιάς και το Φάληρο, με τελικό προορισμό το κέντρο της Αθήνας. Μέσα από την διαδρομή, θα αναδειχτούν μοναδικά τοπία της Πελοποννήσου και της Αττικής, περιοχές με ιδιαίτερο αρχαιολογικό ενδιαφέρον αλλά και σημεία ορόσημα για την νεότερη ιστορία μας. Η ιδιαίτερος αυτός «περίπατος» σηματοδοτεί την παράδοση, την εξέλιξη, την αλλαγή, τον αγώνα, την πίστη και την δύναμη όλων των παιδιών που έχουν περάσει κάποια μορφή καρκίνου. Γιατί όσο υπάρχουν παιδιά που έχουν ανάγκη θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα τα στηρίζουν.


 

Στηρίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της Μαρίας στέλνοντας SMS «στηρίζω την Μαρία» στο 19813* Κάθε μήνυμα κι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο.

 

 


 

*Κόστος 3 ευρώ +ΦΠΑ+ τέλη κινητής τηλεφωνίας 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ