Ο μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 972 έρχεται

Η Μαρία Κωνσταντάκη αναλαμβάνει μια ξεχωριστή πρόκληση για καλό σκοπό

Με αρωγό τον easy 972 και προεργασία μηνών, η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός καλείται να περπατήσει 210 χιλιόμετρα με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών με καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

ADVERTORIAL

 

Το να περπατήσει κανείς σε έναν μαραθώνιο, είναι μια πρόκληση από μόνη της. Το να περπατήσει σε πέντε μαραθώνιους, μέσα σε πέντε μέρες είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

 

Φέτος, όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει αποφασίσει να κερδίσει σε αυτή την πρόκληση, να περπατήσει 42 χιλιόμετρα την ημέρα - συνολικά 210 χιλιόμετρα δηλαδή - και να φέρει εις πέρας ένα εγχείρημα για πολύ καλό σκοπό.

 

Ο μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 972 έρχεται

 

Ο λόγος για την Μαρία Κωνσταντάκη που καλείται φέτος να περπατήσει στον περίπατο που διοργανώνει ο easy 972 για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με στόχο να ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο γονιών παιδιών με καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

 

Ο μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 972 έρχεται

 

Η Μαρία Κωνσταντάκη, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή easy breakfast, καλείται, λοιπόν, να φέρει εις πέρας την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της, περπατώντας πέντε μαραθώνιους σε πέντε μέρες, το διάστημα 18 με 22 Οκτωβρίου. Με αρωγό τον easy 972 και προεργασία μηνών, η Μαρία Κωνσταντάκη θα φτάσει «στα άκρα» για καλό σκοπό. 

 

 

Με το ιδιαίτερο χιούμορ που την διακατέχει, αναφέρει στην πρώτη της δήλωση για την προσπάθεια: «Δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας… είμαι αγύμναστη τελείως… είμαι μεσόκοπη… και κυρίως έχω αυτό το πνεύμα της αισιοδοξίας του ανθρώπου που δεν έχει μυαλό… οπότε πιστεύω ότι θα τα καταφέρω! Στηρίξτε κι εσείς το "κουτσό" άλογο… στηρίξτε την… κουτσή Μαρία!».

 

 

Καθώς η Μαρία Κωνσταντάκη ξεκινά δυναμικά την προσπάθειά της, εμείς μπορούμε να την στηρίξουμε καλώντας στο 19813 και να πάρουμε μέρος στο  #stirizotinmaria στην μεγάλη της αυτή πρόκληση.

 

Ο μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 972 έρχεται

 

Κόστος από σταθερό €2,60 και από κινητό €2,48. Για κλήσεις από κινητό, χρεώνεστε επιπλέον τα τέλη του παρόχου κινητής τηλεφωνίας. 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ