Po’ Boys BBQ: Το μπέργκερ γίνεται απόλαυση αυθεντικής καπνιστής γεύσης

Η νοστιμιά του αυθεντικού καπνιστού κρέατος σε διαφορετικές εκδοχές.

The LiFO team, 24.5.2021 | 16:31

ADVERTORIAL

Στην κατηγορία μπέργκερ μπορείς να βρεις επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν. Στο Po’ Boys BBQ, όμως, θα ζήσεις μια γευστική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη, αφού εδώ θα απολαύσεις τη νοστιμιά του αυθεντικού καπνιστού κρέατος σε διαφορετικές εκδοχές.

 

Brisket, pulled pork, spare ribs, pork belly, σιγοκαπνίζονται σε ένα custom made smoker που πέρασε από πολλές δοκιμές και πειραματισμούς μέχρι να γίνει το απόλυτο εργαλείο που μετατρέπει ακόμα και το σκληρό βοδινό κρέας σε ένα λαχταριστό και τρυφερό κομμάτι που λιώνει στο στόμα. Όπως καταλαβαίνεις, τα μπέργκερ του Po’ Boys αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους και προσφέρονται σε μοναδικές συνταγές που σε φέρνουν σε δίλημμα.

 

Po’ Boys BBQ
Τhe Holy Cow Burger | καπνιστό μπιφτέκι 200g από μοσχάρι Σερρών,white BBQ sauce, καραμελωμένα κρεμύδια,cheddar, φοντύ τυριών, iceberg και ρόκα

 

Στα must-try το Holy Cow, με καπνιστό μοσχαρίσιο μπέργκερ από μοσχάρι Σερρών, καραμελωμένα κρεμμύδια, bbq σος, τσένταρ και φοντί τυριών. Εκτός από τις επικές μερίδες που αναδεικνύουν τα καπνιστά κρέατα είτε μέσα σε βουτυράτα μπριός, είτε σε αφράτα bao buns, είτε σε τραγανά tacos, στο Po’ Boys θα βρεις επιλογές αμιγώς street food, που θα σου δώσουν τη χαρά του «τρώω με τα χέρια».

 

Το New York Double Cheeseburger με δύο smashed burgers, τσένταρ, iceberg και γλάσο bourbon είναι από τις γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις, ενώ στην κατηγορία to go θα βρεις και το εξαιρετικό Buttermilk Fried Chicken, με τηγανητό φιλέτο κοτόπουλο, τσένταρ, μαγιονέζα, γλάσο bourbon, iceberg, coleslaw και πίκλες.

 

Po’ Boys BBQ
New York Double Cheeseburger | Με 2 λεπτά μπιφτεκάκια από μοσχαρι Σερρών, διπλό τσένταρ, αισμπεργκ, bourbon glaze, μαγιονέζα, μουστάρδα, κρεμμύδι

 

Οι επιλογές σε ψωμάκι από αλεύρι πατάτας, αφράτο και ελαφρύ, συμπληρώνουν την απόλαυση. Άλλωστε, στο Po’ Boys η αυθεντική bbq εμπειρία συνοδεύεται από την ελευθερία να τρως όπως ακριβώς θέλεις τις αγαπημένες σου γεύσεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει χρησιμοποιώντας τα χέρια σου και τίποτε άλλο!

 

 

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, 210 3234672

Facebook: Po’ Boys

Instagram: poboysbarbeque

Οδηγός Γεύσης