ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Βιολάντα παρουσιάζει τα νέα μπισκότα Digestive

Η Βιολάντα παρουσιάζει τα νέα μπισκότα Digestive Facebook Twitter
0

Με γνώμονα τη διαφοροποίηση και την καινοτομία, η Βιολάντα αποφάσισε να επεκταθεί σε μία νέα κατηγορία προϊόντων που έχουν αγαπήσει οι καταναλωτές, τα μπισκότα Digestive, με την υπογραφή ποιότητας και γεύσης Βιολάντα.

Οι λόγοι που θα σας κάνουν να τα αγαπήσετε είναι τρεις - όσες είναι και οι γεύσεις τους: μπισκότα Digestive 100% Ολικής Άλεσης, μπισκότα Digestive με κακάο και μπισκότα Digestive με 0% Ζάχαρη. Και αν τα έχετε ήδη αγαπήσει, τώρα που μαθαίνετε ότι όλες οι γεύσεις είναι χωρίς φοινικέλαιο, είναι ένας ακόμη λόγος για να τα λατρέψετε.

Τα νέα μπισκότα Digestive Βιολάντα θα γίνουν το αγαπημένο σας σνακ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού αποτελούν την ιδανική και πιο υγιεινή επιλογή για να καλύψετε τα ενδιάμεσα γεύματα και ο μεγαλύτερός σας σύμμαχος σε κάθε μαγειρική σας απόπειρα.

Market news
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM