Η Λίζα Κούντροου γύρισε ήδη μια σκηνή για το reunion των Friends: «Θα γίνει σίγουρα!»

Η Λίζα Κούντροου γύρισε ήδη μια σκηνή για το reunion των Friends: «Θα γίνει σίγουρα!» Facebook Twitter
0

Η Λίζα Κούντροου είπε πως έχει ήδη γυρίσει μια σκηνή από το πολυαναμενόμενο reunion των Friends, που φέρνει ξανά κοντά τους αγαπημένους πρωταγωνιστές και αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2021 λόγω πανδημίας. 

Το ειδικό επεισόδιο, που θα προβληθεί στο HBO Max, επρόκειτο να γυριστεί αρχικά τον περασμένο Μάρτιο, αναβλήθηκε για τον Αύγουστο και ο Μάθιου Πέρι επιβεβαίωσε αργότερα την τελευταία καθυστέρηση

Σύμφωνα με την Λίζα Κούντροου, που στη σειρά υποδύεται την Φοίβη Μπουφέ, το reunion θα γίνει «οπωσδήποτε». Μιλώντας στο podcast «Literally!» του Rob Lowe, είπε πως το σόου θα ξεκινήσει γυρίσματα «στις αρχές της άνοιξης», προσθέτοντας πως η ίδια έχει ήδη γυρίσει κάτι, «οπότε σίγουρα θα το κάνουμε». 

«Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα αφήγησης κι έτσι έχουμε ήδη γυρίσει κάποια από αυτά. Οπότε θεωρώ σίγουρο ότι το reunion θα συμβεί», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Επίσης αποκάλυψε πως σκηνές από το επεισόδιο θα γυριστούν «σε ένα δωμάτιο καφετέριας» και άλλα σκηνικά «που δεν έχουμε βρεθεί». 

«Είναι περισσότερο ότι όλοι μας θα βρεθούμε ξανά μαζί πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά και δεν έχει συμβεί ποτέ μπροστά σε άλλους, από 2004 όταν σταματήσαμε», εξήγησε. 

Η Λίζα Κούντροου γύρισε ήδη μια σκηνή για το reunion των Friends: «Θα γίνει σίγουρα!» Facebook Twitter

Η Λίζα Κούντροου μίλησε επίσης για την περίοδο που ήταν έγκυος στα γυρίσματα. Στην τέταρτη σεζόν, η Φοίβη κλήθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για τον ετεροθαλή αδερφό της, και τότε η ίδια ήταν όντως έγκυος, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, Τζούλιαν, τον Μάιο του 1998. 

Όπως εξήγησε, απέφευγε να φέρνει τον Τζούλιαν στο πλατό επειδή γνώριζε πως δεν θα μπορούσε να τον φροντίσει όπως ήθελε, λόγω των αυξημένων τότε απαιτήσεων στα γυρίσματα, αλλά κι επειδή δεν ήθελε ο γιος της να την δει σε έναν άλλο ρόλο από αυτόν την μητέρας του. 

«Εντάξει μια γρήγορη επίσκεψη αλλά όχι όλη τη μέρα με τη μαμά. Επίσης δεν ήθελα να με ζήσει όχι ως μαμά επειδή η Φοίβη δεν είναι μητέρα του. Η Φοίβη δεν έχει παιδιά», είπε η ηθοποιός, σημειώνοντας ότι όταν έφερνε τον Τζούλιαν στο πλατό, εκείνος έτρεχε στην αγκαλιά της Τζένιφερ Άνιστον

«Όταν έβλεπε την Τζένιφερ, σκαρφάλωνε αμέσως στην αγκαλιά της. Τύπου, εντάξει, προτιμάς εκείνη. Πολλοί την προτιμούν. Μια χαρά. Είναι αξιαγάπητη», είπε. «Ως αποτέλεσμα, όταν ήμουν σπίτι και βλέπαμε κάτι και έδειχνε την Τζένιφερ, ο Τζούλιαν έλεγε, "Μαμά;" Και του απαντούσα: "Όχι, αυτό είναι διαφορετικό άτομο. Δεν το βλέπεις;», πρόσθεσε. 

Η Λίζα Κούντροου γύρισε ήδη μια σκηνή για το reunion των Friends: «Θα γίνει σίγουρα!» Facebook Twitter

Στο παρελθόν η Λίζα Κούντροου έχει αποκαλύψει πως υπάρχει ένα επεισόδιο που ξεχωρίζει περισσότερο και είναι το «The One With the Halloween Party» με τον Σον Πεν, που προβλήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2001.  

«Το πάρτι Halloween με τον Σον Πεν. Για πόλλούς λόγους. Κυρίως επειδή ήταν το πρώτο επεισόδιο που γυρίσαμε μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Και όλη την εβδομάδα, ενώ οδηγούσα στο Λος Άντζελες, ο κόσμος με σταματούσε, με κοιτούσε θλιμμένα και με ευχαριστούσε που τους έκανα να γελάσουν», είχε πει σε ερώτηση στο Reddit. 

 

Στο ειδικό επεισόδιο των Friends επιστρέφουν όλοι οι παλιοί πρωταγωνιστές- Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ στους ρόλους των Ρέιτσελ, Φοίβη, Μόνικα, Τσάντλερ, Τζόι και Ρος αντίστοιχα. 

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, οι ηθοποιοί πρόκειται να κερδίσουν διπλάσια αμοιβή για το reunion, μεταξύ 2.5-3 εκατομμυρίων δολαρίων. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λίλι Κόλινς αποχαιρετά το «Emily in Paris» μετά το τέλος των γυρισμάτων

TV & Media / Η Λίλι Κόλινς αποχαιρετά το «Emily in Paris» μετά το τέλος των γυρισμάτων

Η έκτη και τελευταία σεζόν του «Emily in Paris» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της και η Λίλι Κόλινς αποχαιρέτησε δημόσια την Έμιλι Κούπερ. Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, που ξεκίνησε φέτος τα γυρίσματά του στην Ελλάδα, έρχεται στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου
THE LIFO TEAM
«Η μεγαλύτερη κλοπή εργασίας στην ανθρώπινη ιστορία»: Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα OpenAI–Microsoft

TV & Media / «Η μεγαλύτερη κλοπή εργασίας στην ανθρώπινη ιστορία»: Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα OpenAI–Microsoft

Νέα αποσφραγισμένα έγγραφα στην αγωγή των New York Times δείχνουν στελέχη να περιγράφουν τα AI προϊόντα ως υποκατάστατα της ενημέρωσης και το scraping ως πρωτοφανή «κλοπή εργασίας». Οι εταιρείες επιμένουν ότι η εκπαίδευση μοντέλων καλύπτεται από το fair use
THE LIFO TEAM
ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΓΑΖΑ EUROVISION 2027 ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ

TV & Media / Eurovision 2027: Η Ιρλανδία θα μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό ξανά λόγω του πολέμου στη Γάζα

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιρλανδίας επικαλέστηκε την «συνεχιζόμενη και φρικτή απώλεια ανθρώπινων ζωών στη Γάζα» και την ανθρωπιστική κρίση που συνεχίζεται στην περιοχή
THE LIFO TEAM
Οι New York Times αναβιώνουν τη θρυλική στήλη «Media Equation» του Ντέιβιντ Καρ επειδή τα media έγιναν πάλι χάος

TV & Media / Οι New York Times αναβιώνουν τη θρυλική στήλη «Media Equation» του Ντέιβιντ Καρ επειδή τα media έγιναν πάλι χάος

Είκοσι χρόνια μετά τον Ντέιβιντ Καρ, η εφημερίδα επαναφέρει τη θρυλική στήλη σε μια εποχή όπου βίντεο, podcast, τεχνητή νοημοσύνη, deepfake και η κρίση της διαδικτυακής αναζήτησης έχουν διαλύσει τα παλιά σύνορα της ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Υποστηρικτής του MAGA παραιτήθηκε από το ΔΣ του ομίλου που εκδίδει τα Out, The Advocate και Them μετά τον σάλο

TV & Media / Υποστηρικτής του MAGA παραιτήθηκε από το ΔΣ του ομίλου που εκδίδει τα Out, The Advocate και Them μετά τον σάλο

Ο Jay Katari είχε δωρίσει 10.000 δολάρια σε Ρεπουμπλικανό πολιτικό με θέσεις κατά ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων και είχε ειρωνευτεί τις αντωνυμίες πριν από τον διορισμό του. Η αντίδραση κουίρ και τρανς συντακτών οδήγησε στην αποχώρησή του μέσα σε μία ημέρα.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δάκρυσε όταν η Έιμι Πόλερ τον ευχαρίστησε που μιλά δημόσια

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δάκρυσε όταν η Έιμι Πόλερ τον ευχαρίστησε που μιλά δημόσια

Η Έιμι Πόλερ εξηγούσε στον 83χρονο ηθοποιό γιατί έχει σημασία το ότι εξακολουθεί να μιλά δημόσια, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι τον είχε κάνει να δακρύσει. «Δεν πιστεύω ότι μόλις σε έκανα να κλάψεις», του είπε.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ δεν νοσταλγεί καθόλου το late night: «Σαν να μην πίνω δηλητήριο κάθε μέρα»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ δεν νοσταλγεί καθόλου το late night: «Σαν να μην πίνω δηλητήριο κάθε μέρα»

Τέσσερις μήνες μετά το τέλος του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ κάθισε απέναντι από τον Τζίμι Κίμελ και παραδέχτηκε ότι δεν του λείπει καθόλου η καθημερινή ζωή της late-night τηλεόρασης.
THE LIFO TEAM
Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε δακρυσμένη τον Ρομπ Ράινερ στα Emmy

TV & Media / Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε δακρυσμένη τον Ρομπ Ράινερ στα Emmy

Λίγες ημέρες μετά το μεταθανάτιο Emmy του για το The Bear, ο Ρομπ Ράινερ τιμήθηκε στην κεντρική τελετή των βραβείων. Η Τζέιμι Λι Κέρτις μίλησε για τον «γενναιόδωρο, καλό και ξεκαρδιστικό» δημιουργό.
THE LIFO TEAM
Emmys So White ξανά: Και τα 12 μεγάλα βραβεία ερμηνείας πήγαν σε λευκούς ηθοποιούς

TV & Media / Emmys So White ξανά: Και τα 12 μεγάλα βραβεία ερμηνείας πήγαν σε λευκούς ηθοποιούς

Παρότι 17 μη λευκοί ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι στις βασικές κατηγορίες ερμηνείας, δεν κέρδισε κανείς. Είναι η πρώτη φορά από το 2021 που και τα 12 μεγάλα βραβεία υποκριτικής καταλήγουν σε λευκούς ηθοποιούς.
THE LIFO TEAM