MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter
0

 

Το MindTheBox προσγειώθηκε στην πραγματικότητά μας την καλύτερη στιγμή. Ή μάλλον, τη στιγμή εκείνη που μας έχουν λείψει πραγματικά τα εστιατόρια και το καθ' όλα προσεγμένο φαγητό που μας προσφέρουν. Ουσιαστικά, ο λόγος δημιουργίας του ήταν ακριβώς αυτός. Να μπορεί ο καθένας να μαγειρεύει, καθημερινά, συνταγές που μέχρι πρότινος μπορούσε να απολαύσει μόνο σε κάποιο εστιατόριο και να προσφέρει στους αγαπημένους του premium πιάτα, που έχουν δημιουργηθεί από τα καλύτερα συστατικά.

12 και 3 κουτιά με λαχταριστά πιάτα

Κάθε κουτί του MindTheBox περιέχει όλα τα υλικά που θα χρειαστεί κάποιος για να υλοποιήσει μια fine dining συνταγή που έχουν δημιουργήσει καταξιωμένοι chef. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι στο σύνολό τους δεκαπέντε με τρεις απ' αυτές να έχουν δημιουργηθεί για τις γιορτινές μέρες. Οι chef που υπογράφουν τις συνταγές έχουν αφοσιωθεί στο fine dining και έχουν μεγάλη πορεία στην εστίαση. Ο Δημήτρης Σταμούδης, ο Άγγελος Μπακόπουλος, ο Γιάννης Κοσμαδάκης, ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο Τσίκας Παναγιώτης, η Εύα Παρακεντάκη, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη και ο Γιώργος Τσαπάρας κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα που μπορεί ο καθένας να φτιάξει στο σπίτι του, ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής που βρίσκεται μέσα στο κάθε box ή και παρακολουθώντας το video με τον Chef να μαγειρεύει και να μοιράζει ταυτόχρονα πολύτιμα tips και συμβουλές. Όλες οι συνταγές είναι εμπνευσμένες και έχουν σκοπό να σπάσουν την ρουτίνα της καθημερινής μαγειρικής και να φέρουν άλλον αέρα στην κουζίνα μας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Το πολύτιμο περιεχόμενο

Κάθε υλικό που βρίσκεται μέσα στο MindTheBox είναι επιλεγμένο με μεγάλη φροντίδα. Η ομάδα του MindTheBox προμηθεύεται, καθημερινά, τα φρέσκα λαχανικά που χρειάζεται κάθε παραγγελία από τους καλύτερους παραγωγούς. Τίποτα δεν βρίσκεται τυχαία στο box. Από το αλάτι μέχρι το κρασί, το ξύδι ή τους ζωμούς, όλα προέρχονται από τους πιο εκλεκτούς προμηθευτές ή μαγειρεύονται για χάρη του. Την μεγάλη διαφορά, όμως, στο premium Food Box την κάνουν τα κρέατα διαφόρων κοπών, τα οποία είναι επιλογές από μικρές φάρμες του εξωτερικού που έχουν όλες τις πιστοποιήσεις που χρειάζονται και αποτελούν πρότυπα εκτροφής και ασφάλειας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το MindTheBox είναι πολλά. Αρχικά, δεν έχετε να σκεφτείτε τι να μαγειρέψετε κάθε μέρα ή τι να βάλετε στο κέντρο του τραπεζιού σας μια γιορτινή μέρα. Επιπλέον, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σας αφού δε χρειάζεται να επισκεφτείτε διάφορα μαγαζιά για να προμηθευτείτε τις πρώτες ύλες. Κάθε Box περιέχει με ακρίβεια τα συστατικά που χρειάζεται κάθε συνταγή. Έτσι, τίποτα δεν πάει χαμένο και δε γεμίζετε το ψυγείο σας με υλικά μαναβικής που, ουσιαστικά, δε χρειάζεστε. Η ακρίβεια στις ποσότητες των υλικών σας απαλλάσσει και από την διαδικασία ζυγίσματος και υπολογισμού όσων χρειάζονται. Ακόμη, έχετε την καλύτερη λύση για κάθε κάλεσμα με φίλους και κάθε Κυριακάτικο τραπέζι.

Τρία βήματα για να ξεκινήσετε την μαγειρική

Η διαδικασία για να παραγγείλετε το MindTheBox είναι πολύ απλή. Επιλέγετε το box που ικανοποιεί τις γαστρονομικές σας διαθέσεις μπαίνοντας στο www.mindthebox.gr, σημειώνετε τις ώρες και τον τόπο που θέλετε να παραλάβετε το box και στη συνέχεια μαγειρεύετε την συνταγή σας, είτε διαβάζοντας τα βήματά της από την κάρτα που θα βρείτε ανάμεσα στα συστατικά, είτε παρακολουθώντας το videο του chef σε link στο οποίο θα έχετε πρόσβαση με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Μια μοναδική εμπειρία

Το MindTheBox αλλάζει την διάθεση που έχετε για την μαγειρική και σας εμπνέει να μαγειρεύετε πιο προσεκτικά και με μεγαλύτερο κέφι. Μετά, σας εκπαιδεύει στο να διακρίνετε και να επιλέγετε τις καλύτερες πρώτες ύλες που θέλετε να έχετε στο τραπέζι σας.

Παραγγείλαμε το MindTheBox και μαγειρέψαμε μαζί του. Φτιάξαμε τα Μάγουλα Μοσχαριού Γάλακτος με πουρέ σελινόριζας και pesto μυρωδικών και απολαύσαμε όσο τίποτα άλλο την διαδικασία μαγειρέματος. Το αποτέλεσμα, μάλιστα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Εκτός από υπέροχη γεύση, το φαγητό που φτιάξαμε ήταν για περισσότερα από 4 άτομα. Το κρέας έλιωνε στο στόμα, ο πουρές ήταν απαλός και νόστιμος και το pesto, αποκαλυπτικό.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter


Το καλύτερο είναι πως το MindTheBox πρόκειται να ανανεώνει συνεχώς το menu του με διάφορες συνταγές, ανάλογα με την εποχή και τις ειδικές περιστάσεις. Έτσι, θα μπορείτε να δοκιμάζετε συνεχώς νέες γεύσεις και να εντυπωσιάζετε την οικογένεια και τους φίλους σας με πιάτα που αντιγράφουν την καλαισθησία και την μαγειρική έμπνευση των πιο premium εστιατορίων της χώρας, τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα στην κουζίνα του σπιτιού σας.

Παραγγείλτε το MindTheBox των ρεβεγιόν σας και κάντε ακόμα πιο όμορφη τη γιορτή.


www.mindthebox.gr

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλη σφυρίδα!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.
ΡΕΜΙ
«Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ
«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ
Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM