ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ξεκινούν τα online σεμινάρια του ΑΚΤΟ

Ξεκινούν τα online σεμινάρια του ΑΚΤΟ Facebook Twitter
0

Τώρα, ο ΑΚΤΟ σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης από το σπίτι σας. Ανακαλύψτε τον νέο κύκλο Online Σεμιναρίων και αναβαθμίστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία.

Τα σεμινάρια ξεκινούν το τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη και καλύπτουν μία ευρεία γκάμα εξειδικευμένων θεματικών ενοτήτων στα εξής πεδία:

  • Τέχνες - Πολιτισμός – Εικαστικά
  • Αρχιτεκτονική – Διακόσμηση
  • Μόδα – Styling
  • Φωτογραφία
  • Digital Design
  • Marketing – Επικοινωνία

Στον ΑΚΤΟ η γνώση δεν σταματά ποτέ. Αυτόν τον Νοέμβρη, μένουμε σπίτι και εμπλουτίζουμε το βιογραφικό μας με τα Online Σεμινάρια του ΑΚΤΟ, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού ομίλου Art, Design, Media της χώρας. Διαλέξτε το σεμινάριο που σας ταιριάζει και «συνδεθείτε» online με την ποιότητα ΑΚΤΟ.

Market news
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM