ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

L’Oréal Brandstorm 2015

L’Oréal Brandstorm 2015 Facebook Twitter
0
L’Oréal Brandstorm 2015 Facebook Twitter

Ο φοιτητικός διαγωνισμός L’Oréal Brandstorm, διοργανώνεται από το 1992 και δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές από 45 και πλέον χώρες, να αναδείξουν το ταλέντο τους στο μάρκετινγκ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις καινοτόμες ιδέες τους που θα προτείνουν για ένα brand του Ομίλου της L’Oréal.

 Έτσι λοιπόν, και φέτος, στις 18 Ιουνίου στο Παρίσι, η ομάδα “DARe”, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διεκδικεί τις πρώτη θέση ανάμεσα σε 45 χώρες.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα; Ψήφισε εδώ επιλέγοντας Team DARe from Greece, μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook του L'Oreal Brandstorm και κάντο share για να γίνει viral!

Παράλληλα η ελληνική ομάδα διαγωνίζεται και για το βραβείο ‘’People’s Choice Award’’, δηλαδή για το βραβείο του κοινού. Οι νικητές της κάθε χώρας δημιουργούν μία φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την ομάδα τους, και η οποία αναρτάται στην επίσημη σελίδα L’Oréal Brandstorm στο Facebook. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα καταφέρει μέσα στο χρονικό διάστημα από 2/6/2015 έως 15/6/2015 να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes από το κοινό. Χάρη στη δική σας βοήθεια, το 2013 και 2014, η Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο “People Choice Award”.

 

Στο χέρι όλων μας είναι η Ελλάδα να βγει και πάλι πρώτη και το 2015!

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα;

  • Vote σε αυτό το link στο παρακάτω link επιλέγοντας Team DARe from Greece, μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook του L’Oréal Brandstorm:
  • Share το link μαζί με  τη φωτογραφία παρακινώντας όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο!

Πρέπει να την κάνουμε viral!!!

#Dare To Share!          

#Help Greece Win!

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ