Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου τα Άρλεκιν και το Love Radio 97,5 σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους την Ημέρα των Ερωτευμένων.

 

Το Love Radio 97,5 θα εκπέμπει ζωντανά από τις 2 το μεσημέρι από το κατάστημα Sephora στο The Mall Athens με τους παραγωγούς του σταθμού να μοιράζουν υπέροχα δώρα και να υποδέχονται τους πιο hot καλλιτέχνες που θα περάσουν να δώσουν τις ευχές τους και να τραγουδήσουν ζωντανά γιορτάζοντας μαζί σας την ημέρα της αγάπης!

 

Τα Άρλεκιν, που για να γιορτάσουν τα 35 τους χρόνια στην Ελλάδα, προκήρυξαν μαζί με το Love Radio 97,5, διαγωνισμό συγγραφής αισθηματικού διηγήματος, με θέμα «Γράψε τη δική σου ιστορία αγάπης» θα απονείμουν τα βραβεία στους νικητές του διαγωνισμού και θα μοιράσουν σε όλους τους παρευρισκόμενους την ειδική συλλεκτική έκδοση Άρλεκιν με τις 10 καλύτερες ερωτικές ιστορίες.

 

Η ειδική συλλεκτική έκδοση θα κυκλοφορήσει επίσης, ως δώρο για τις αναγνώστριες των 'Αρλεκιν, μαζί με το τρέχον τεύχος στη σειρά «Επιλογές» με τίτλο «Γιορτάζοντας τον Έρωτα», στις 12/2/15, σε όλα τα περίπτερα. 14 Φεβρουαρίου! Μια ημέρα γεμάτη Έρωτα, δώρα και πολλές εκπλήξεις μαζί με τις καλύτερες ιστορίες αγάπης και τον πιο ερωτικό σταθμό της πόλης!

 

14 Φεβρουαρίου! Μια ημέρα γεμάτη Έρωτα, δώρα και πολλές εκπλήξεις μαζί με τις καλύτερες ιστορίες αγάπης και τον πιο ερωτικό σταθμό της πόλης!