Αυτόν τον χειμώνα και ειδικότερα τις γιορτές, χαρίστε στον εαυτό σας και στους φίλους σας μια ξεχωριστή εορταστική νότα με το νέο SpiritizLime, το έτοιμο προς κατανάλωση αλκοολούχο ποτό με αυθεντικό ελληνικό ούζο και φυσικό χυμό γλυκολέμονου. Αποτελεί την τέλεια επιλογή για να βρεθείτε και να μοιραστείτε εορταστικές στιγμές με τους φίλους σας στο σπίτι ή στα αγαπημένα σας στέκια ή ακόμη για πρωτότυπο εορταστικό δώρο.

 

Εναλλακτική νέα πρόταση που φέρνει τη φρεσκάδα του καλοκαιριού μέσα στο καταχείμωνο. Το SPIRITUZLIME περιέχει μόνο 4% αλκοόλ και ξεχωρίζει για το μοναδικό πάντρεμα της σπιρτάδας του ελληνικού ούζου με την γλυκόπικρη γεύση του φυσικού χυμού γλυκολέμονου και με ανθρακούχο νερό. Τι και αν πίνεται κρύο, θα αρωματίσει γευστικά όποια στιγμή και αν επιλέξετε να το απολαύσετε.

 

Αν θέλετε να ξαφνιάσετε ευχάριστα τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τις γευστικές σας επιλογές τις γιορτές, η παλέτα των χρωμάτων και αρωμάτων συμπληρώνεται με τα SPIRITUZORANGE, και SPIRITUZSTRAWBERRY με φυσικό χυμό πορτοκαλιού και φράουλας αντίστοιχα!

 

 

 

www.spirituz.gr

https://www.facebook.com/SpirituzGreece