Μιλώντας για την αλυσίδα Πίτα Παν, μιλάμε για μια σταθερή αξία στις ζωές μας που διαμορφώνει νέες τάσεις. Πρόκειται για «σουβλάκια νέας γενιάς», μοναδικές γεύσεις που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες για διαφορετικές στιγμές, προσφέροντας μια ποιοτική, καθημερινή και οικονομική πρόταση, κατάλληλη για όλους.

Είναι γεγονός ότι λόγω της οικονομικής κρίσης που όλοι ζούμε αυτό που αναζητούν οι πελάτες είναι οι αυξημένη αξία στην κάθε αγορά τους, την αίσθηση και την πίστη ότι παίρνουν το καλύτερο στην καλύτερη τιμή.  Η Πίτα Παν στοχεύοντας πάντα στη καλύτερη εξυπηρέτηση και στην μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών δημιούργησε τις νέες κάρτες ανταμοιβής Pita Pan Gold, διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Αθηνών. Οι κάτοιχοι της κάρτας θα τρώνε κάθε μέρα με 3% έκπτωση, θα μαζεύουν πόντους (1 ευρώ = 1 πόντος) και στους 50 πόντους θα κερδίζουν 2 ευρώ στην επόμενη παραγγελία!  Οι 1.000 πρώτοι τυχεροί (και γρήγοροι) κάτοχοι της κάρτας θα κερδίσουν ένα t-shirt Coca-Cola/Πίτα Παν, σχεδιασμένο και αφιερωμένο στους φανατικύς της γεύσης! Ακόμη, όλα τα προϊόντα Coca-Cola/αναψυκτικού θα δίνουν διπλούς πόντους. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιείται στα καταστήματα, στο delivery και στο online delivery!

 

Το δίκτυο λοιπόν των  καταστημάτων βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία, σε κεντρικές πλατείες και οδικές αρτηρίες και σε γειτονιές με ζωή και κίνηση. 

Για αυτό το λόγο αναζητείστε το πλησιέστερο σε εσάς Πίτα Παν και προμηθευτείτε την δική σας κάρτα … είναι σίγουρο ότι θα βγείτε κερδισμένοι.