Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία υποδέχεται το φθινόπωρο με μια Βραδιά Γευσιγνωσίας Μπίρας, στο εστιατόριο Pu2mayo, στην Ν. Σμύρνη,  την Τρίτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 21:00. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, το  κοινό θα ενημερωθεί για τα διάφορα είδη μπίρας, τα χαρακτηριστικά τους, το σωστό σερβίρισμα, απολαμβάνοντας νέες γευστικές εμπειρίες.

Ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, από τέσσερα πιάτα, συνοδευόμενα από  τις μπίρες που τους ταιριάζουν, στο χώρο της Νεοκλασσικής μονοκατοικίας του 1953, όπου στεγάζεται το Pu2mayo,  αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για μια ιδιαίτερη φθινοπωρινή βραδιά. Τα πιάτα επιμελήθηκε ο σεφ  του Pu2mayo Κων/νος Μαγγίνας, με την καθοδήγηση του κριτικού γεύσης Δημήτρη Αντωνόπουλο.