Νέος μεγάλος γιορτινός διαγωνισμός από την Pizza Fan

Νέος μεγάλος γιορτινός διαγωνισμός από την Pizza Fan Facebook Twitter
0

Φέτος για τις γιορτές μας κάνει το τραπέζι και χαρίζει σε ένα τυχερό γεύματα αξίας 250€ (τελική τιμή μετά από την μεγαλύτερη έκπτωση 50% της Pizza Fan) για να τα χαρεί με τους δικούς του ανθρώπους τις γιορτές. Αν θες να είσαι εσύ ο τυχερός μπες τώρα στο http://giortinotrapezi.pizzafan.gr/ και δήλωσε συμμετοχή. Οι γιορτές έρχονται και η Pizza Fan δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο γιατί τώρα Online είναι ακόμα πιο φθηνά!

INFO:

Η PIZZA FAN είναι 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery από το 1996, αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα, που εξυπηρετεί από 62 καταστήματα 685''περιοχές. Με βασικό άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελάτη, η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς. Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά. Οι γεύσεις της είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες στην Ελλάδα και η PIZZA FAN πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά σ' όλους αυτούς που την προτιμούν, πραγματοποιώντας χορηγίες σε σχολεία, αθλητικούς συλλόγους, κοινωνικούς φορείς κ.α. παρέχοντας τους το βασικό της προϊόν που είναι το καλό φαγητό σε 10.000 εκδηλώσεις μέχρι τώρα.

www.pizzafan.gr

τηλ. παραγγελιών 18111

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

11 χρόνια One Salonica: Όταν η μόδα συναντά την εμπειρία και την κοινωνική προσφορά

Market news / 11 χρόνια One Salonica: Όταν η μόδα συναντά την εμπειρία και την κοινωνική προσφορά

Οι φετινοί εορτασμοί του One Salonica outlet mall κορυφώθηκαν με ένα εντυπωσιακό Safari-inspired Fashion Show και μια σειρά δράσεων με κοινωνικό αποτύπωμα, που έδωσαν ξεχωριστό χαρακτήρα στα 11α γενέθλια.
THE LIFO TEAM
Η καρδιά του NBA χτύπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας με το “3on3 Road to Glory” της Novibet

Market news / Η καρδιά του NBA χτύπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας με το “3on3 Road to Glory” της Novibet

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου, περισσότερες από 100 ομάδες και πάνω από 400 παίκτες συμμετείχαν σε ένα διήμερο γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις, μουσική, challenges και διαδραστικές εμπειρίες.
THE LIFO TEAM
The “Butterfly Effect”: Μετατρέποντας την Αστυπάλαια στο απόλυτο BMX playground

Market news / The “Butterfly Effect”: Μετατρέποντας την Αστυπάλαια στο απόλυτο BMX playground

Ο Red Bull αθλητής, Γιώργος Νταβουτιάν, με διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές σε παγκόσμια projects, πραγματοποιεί μια μοναδική κατάβαση στο νησί «πεταλούδα», σε μια αλυσιδωτή διαδρομή γεμάτη tricks.
THE LIFO TEAM