Απεργία την Πρωτομαγιά

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου γιορτάζει το καλοκαίρι!

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου γιορτάζει το καλοκαίρι! Facebook Twitter
0

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου γιορτάζει το καλοκαίρι και βρίσκεται κοντά στους λάτρεις του αγαπημένου αποστάγματος! Επιλέγοντας δημοφιλείς περιοχές της Αττικής με έντονο το άρωμα της… καλής παρέας, το Ούζο Πλωμαρίου χαρίζει την ιδιαίτερη γεύση του, «προκαλώντας» παράλληλα τους καταναλωτές να συμμετάσχουν σε διαδραστικά και άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια τάβλι και να κερδίσουν ξεχωριστά δώρα!

Έχοντας ήδη επισκεφθεί αγαπημένα σημεία όπως το Γκάζι, το Θησείο, τα Πετράλωνα, η Πειραϊκή, του Ζωγράφου και η Καισαριανή, αλλά και πιο… καλοκαιρινούς προορισμούς όπως το Πόρτο Ράφτη και η Νέα Μάκρη, το Ούζο Πλωμαρίου θα βρεθεί και αυτό το σαββατοκύριακο κοντά στους φίλους του σε Μικρολίμανο, Παγκράτι και Κορυδαλλό, για να γιορτάσει μαζί τους το καλοκαίρι. Οι παρέες που θα συναντηθούν μαζί του σε κάποιο από τα πολλά μεζεδοπωλεία των παραπάνω περιοχών θα κερδίσουν ένα καραφάκι των 200ml για να συνοδεύσουν το γεύμα τους, ενώ, «ρίχνοντας» μια virtual ζαριά σε ένα εικονικό παιχνίδι τάβλι, κάθε καταναλωτής κερδίζει και από ένα ποτηράκι ούζου ή μια όμορφη καρέκλα-μινιατούρα. Επιπλέον, σε κάθε καταναλωτή δίνεται εκπτωτικό κουπόνι 1 ευρώ για την αγορά  μιας φιάλης Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου 700ml από σούπερ μάρκετ, ώστε να απολαμβάνει την αγαπημένη του γεύση σε κάθε καλοκαιρινή στιγμή!

Και αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σας… «καλεί στην αλήθεια του» για να  χαρίσει και σε σας τη μοναδική εμπειρία του πιο αγαπημένου ελληνικού ποτού, αρκεί να αγαπάτε την αυθεντική απόλαυση και την καλή παρέα!

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM