Γνωρίζατε ότι τα περισσότερα κορίτσια της πόλης μας λατρεύουν τα πάρτι, απολαμβάνοντας τη ζωή στο maximum; Αυτό προκύπτει μέχρι στιγμής από τα αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού από τη σειρά bioten Detox, που στέλνει μία τυχερή νικήτρια στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Από κοντά ακολουθούν τα next door city girls, ενώ τα ρομαντικά κορίτσια συναγωνίζονται τις queens.


Μπείτε στο citygirl.biotencosmetics.com και ανακαλύψτε τι τύπος είστε - Party Diva, Romantic, Next Door ή Queen -, δηλώνοντας συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό για ένα μοναδικό ταξίδι για δύο άτομα στη Νέα Υόρκη, καθώς και άλλα πλούσια δώρα.


Όπως κι αν απολαμβάνετε να ζείτε στους ρυθμούς της πόλης, η ολοκληρωμένη σειρά προσώπου bioten detox ενισχυμένη με 100% φυσικό άνθρακα και το βραβευμένο καινοτόμο συστατικό Pollu-block είναι εδώ για να προστατεύσει την επιδερμίδα από τις απειλές του αστικού περιβάλλοντος.


Μείνετε συντονισμένες στα κανάλια του bioten και μάθετε τα πάντα για τον διαγωνισμό καθώς και για τα προϊόντα της σειράς bioten Detox.

 

Μάθετε περισσότερα:
FB | IG | YT