Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στο πλαίσιο της διαρκούς ανανέωσης και εξέλιξης του, παρουσιάζει έναν καινούργιο τύπο σουιτών στο Divani Caravel, τις Divine Acropolis View σουίτες, που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τον απαιτητικό ταξιδιώτη του 21ου αιώνα.

 

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχών δημιούργησε τις νέες Divine Acropolis View σουίτες, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους εκλεκτούς επισκέπτες του Divani Caravel μια ανανεωμένη μοναδική εμπειρία διαμονής με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη.

 

Το εντυπωσιακό πρόσωπο των επιβλητικών «Divine Acropolis Suites» χαρακτηρίζεται από κομψές γραμμές, σύγχρονες και προσεγμένες λεπτομέρειες στην διακόσμηση και στοιχεία αρμονικά δεμένα μεταξύ τους τα οποία συνθέτουν ένα πολυτελές σκηνικό που θα καταφέρει να σαγηνεύσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.


Κάθε σουίτα διαθέτει smart εξοπλισμό ώστε να αναβαθμίζει την κάθε εμπειρία. Για παράδειγμα η τηλεόραση 55" με επίπεδη οθόνη στην κρεβατοκάμαρα «εξαφανίζεται» με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να μη στερεί τίποτα από τη συναρπαστική θέα!


Το ευρύχωρο καθιστικό με τη μοντέρνα τραπεζαρία, η μεγάλη walk in ντουλάπα, το άνετο υπνοδωμάτιο με το king size κρεβάτι και το κομψό μαρμάρινο μπάνιο που παρέχει ξεχωριστό ντους και Jacuzzi, προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση. Η πλήρως επιπλωμένη ιδιωτική βεράντα 25τμ δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τον κατάφωτο ιερό βράχο δημιουργώντας μια εμπειρία που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη.

 

Το Divani Caravel πάντα με οδηγό την αφοσίωση στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας και όντας ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, συνεχίζει να κάνει τη διαφορά επιμένοντας στο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Το στοίχημα του ξενοδοχείου καθώς και του Ομίλου Διβάνη είναι να αποδεικνύει κάθε φορά έμπρακτα τον σεβασμό του στις ανάγκες των ανθρώπων που φιλοξενεί, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες του, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και ξεχωρίζοντας στο σημερινό ανταγωνιστικό τοπίο.

 

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας. Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.