LE MONDE: Ξεκίνησαν για φέτος τα προγράμματα σπουδών

LE MONDE: Ξεκίνησαν για φέτος τα προγράμματα σπουδών Facebook Twitter
0

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Οκτώβριο, εκατοντάδες νέοι και νέες επίδοξοι Chefs & Pastry Chefs ξεκινούν την καριέρα που ονειρεύονται επιλέγοντας τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE ,τη σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.


Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής στο Μοσχάτο, η LE MONDE προσφέρει υψηλής ποιότητας σπουδές γαστρονομίας, δίνοντας ευκαιρίες αναγνώρισης και κορυφαίων διακρίσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

LE MONDE: Ξεκίνησαν για φέτος τα προγράμματα σπουδών Facebook Twitter

Πρόσφατο παράδειγμα, η βράβευση 2 σπουδαστών της σχολής, της Κατερίνας Κατσίκα και του Δημήτρη Φεσσά που υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών της LE MONDE κατάφεραν και κατέκτησαν φέτος μια από τις κορυφαίες θέσεις στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας Trophée Mille International 2019.


Εάν κι εσείς ενδιαφέρεστε να μπείτε στον απαιτητικό κόσμο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής και ονειρεύεστε να ξεχωρίσετε φοιτώντας σε μια σχολή με κύρος και διεθνή καταξίωση, πατήστε εδώ.

LE MONDE: Ξεκίνησαν για φέτος τα προγράμματα σπουδών Facebook Twitter

Η LE MONDE, η σχολή γαστρονομικών, ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών από το 1996, αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο για να κατακτήσετε την κορυφή και σας περιμένει να ανακαλύψετε τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο που σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου της γαστρονομίας!

LE MONDE: Ξεκίνησαν για φέτος τα προγράμματα σπουδών Facebook Twitter
Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM