Ένα νέο φωτογραφικό βιβλίο με εικόνες και χρώματα από τα όμορφα τοπία της Σερίφου, δημιούργησε ο Άγγελος Ζίας. Το νέο βιβλίο φιλοδοξεί να χρηματοδοτηθεί μέσα από το νέο επαναστατικό μηχανισμό χρηματοδότησης της ιστοσελίδας groopio.

 

Το groopio.com είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα χρηματοδότησης δημιουργικών project (Crowd funding) στην Ελλάδα, που επιτρέπει σε εφευρετικούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες να συγκεντρώσουν χρήματα για την υλοποίηση των ιδεών τους, μέσα από μια χρηματοδοτική διαδικασία, στην οποία συνεισφέρουν χρήστες του διαδικτύου, φίλοι της τέχνης και της δημιουργίας απ όλο τον κόσμο.

 

 

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συμβάλλεται και εσείς, έστω και με ελάχιστη χρηματοδότηση/αγορά στην έκδοση του νέου βιβλίο του Άγγελου Ζία. Η δυνατότητα συνεισφοράς ξεκινάει από 1 ευρώ έως 1.000 ευρώ, και σας ανταποδίδεται με αντίτυπα του βιβλίου ή του ημερολογίου, κάρτες με τις φωτογραφίες, μπλουζάκια με τυπωμένες τις φωτογραφίες προσκλήσεις για την ομώνυμη έκθεση και την παρουσίαση του βιβλίου, κλπ.

 

Επισκεφτείτε το groopio, και ενισχύστε την προσπάθεια τον Άγγελου Ζία, για την αποτύπωση και προώθηση της Ελληνικής ομορφιάς, μέσω της έκδοσης του φωτογραφικού βιβλίου “ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ”, με 2 τρόπους:

 

Αγοράστε ηλεκτρονικά το βιβλίο (ή ό,τι εναλλακτικά επιλέξετε) στην διεύθυνση: http://www.groopio.com/el/projects/display/249/colors-of-serifos