Την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας στην Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL έρχεται να ενισχύσει η δημιουργία της ANευροχειρουργικής Κλινικής υπό τη διεύθυνση του Νευροχειρουργού κου Γεωργίου Δ. Κώττα, πρώην Διευθυντού της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΝΙΜΤΣ .

 

Πρόκειται για μία Νευροχειρουργική Κλινική υψηλών απαιτήσεων που αντιμετωπίζει όλο το φάσμα της σύγχρονης νευροχειρουργικής (ογκολογία, τραυματιολογία, χειρουργική υποφύσεως και χειρουργική αγγειακών παθήσεων του εγκεφάλου) καθώς και παθήσεις κάθε βαρύτητας της σπονδυλικής στήλης. Η ιατρική ομάδα της θέτει αυστηρά εξατομικευμένα κριτήρια για την χειρουργική αντιμετώπιση των ασθενών, με γνώμονα πάντα τη θεραπεία και την ασφάλειά τους.

 

Η Α’ Νευροχειρουργική Κλινική στελεχώνεται αλλά και συνεργάζεται με Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων , με πολύχρονη εκπαίδευση και μετεκπαίδευση σε χώρες της Ευρώπης και Αμερικής, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των νευροχειρουργικών παθήσεων, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές.

 

Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός του χειρουργείου με μηχανήματα τελευταίας γενιάς(χειρουργικό μικροσκόπιο, νευροπλοήγηση, διεγχειρητική νευροπαρακολούθηση, high speed drill, CUSA, κλπ), το σύγχρονο τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων, το τμήμα Επεμβατικής Νευροακτινολογίας και η ύπαρξη δύο Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Πολυδύναμη & Εμφραγμάτων) στο ΙΑΣΩ General συμβάλλουν στην επιτυχή πραγματοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών και σύνθετων νευροχειρουργικών επεμβάσεων σύμφωνα με όλα τα διεθνή standards ασφαλείας .