Ζήστε μια μοναδική περιπέτεια ιδανική για κάθε ηλικία και κάθε παρέα, πέρα από κάθε φαντασία! Σκοπός του παιχνιδιού είναι να δραπετεύσετε. Είστε κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο! Κλείνοντας την πόρτα πίσω σας, θα μεταφερθείτε σε έναν κόσμο όπου το μόνο που σας νοιάζει είναι η απόδραση.

 

Τα μοναδικά σχεδιασμένα και ατμοσφαιρικά δωμάτια του illusion rooms θα σας μεταφέρουν στην κυριολεξία στο χώρο και στο χρόνο της ιστορίας. Με 60 λεπτά στην διάθεσή σας και την αδρεναλίνη στα ύψη θα πρέπει να βρείτε όλες τις κρυψώνες, να προσπεράσετε τους φόβους σας και να λύσετε όλους τους γρίφους ώστε να ανοίξει η πόρτα.

 

Ακούγεται απλό... Αλλά για να το καταφέρετε αυτό πρέπει να σκεφτείτε έξω από τα τετριμμένα, να συνεργαστείτε με την παρέα σας και να βρείτε όλα τα στοιχεία αψηφώντας την πίεση του χρόνου. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η παρατηρητικότητα, η συνεργασία η εμπιστοσύνη στην ομάδα σας και η κοινή λογική. Είστε έτοιμοι για μία τέτοια εμπειρία; Θα τα καταφέρετε σε 60 λεπτά;

 

SIXXXTY NINE
Όταν οι καλύτερες διακοπές της ζωής σας γίνονται ο χειρότερος εφιάλτης σας...


THE ATTIC
Μια εγκαταλελειμμένη σοφίτα... Μια υπόθεση εξαφάνισης... Ο θρύλος της ύπαρξης ενός παιδιού... Όλα καλύπτονται από ένα μυστήριο που κανείς δεν έχει λύσει!


Η ΤΥΧΕΡΗ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ
Είστε έτοιμοι να μπείτε στο κρησφύγετο του πιο πλούσιου παπιού της Λημνούπολης και να κλέψτε την τυχερή δεκάρα;


Προσεχώς :
PSYCHOSIS
Στην ψυχιατρική κλινική της απομονωμένης πόλης του Providence, υπάρχει μία ειδικά διαμορφωμένη μονάδα για τους επικίνδυνους φρενοβλαβείς.

 

https://www.illusionrooms.gr/el/#room