Τέσσερις ιστορίες που βάζουν τη δημιουργία και την εξέλιξη σε νέο Πλαίσιο

Τέσσερις ιστορίες που βάζουν τη δημιουργία και την εξέλιξη σε νέο Πλαίσιο Facebook Twitter
0

Όποιο κι αν είναι το χόμπι ή το επάγγελμά σου, το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή η ανάγκη για δημιουργία και εξέλιξη οδήγησε τα βήματά σου σε κάποιο κατάστημα Πλαίσιο. 

Και μιας που το 2019 αποτελεί μια χρονιά-ορόσημο για το Πλαίσιο, το γιορτάζει μέσα από τέσσερις υπέροχες ιστορίες προσωπικής εξέλιξης αλλά και σύνδεσης με την εταιρεία που έχει κάτι για κάθε σου ανάγκη! Το Πλαίσιο συμπληρώνει φέτος 5 δεκαετίες ζωής: πενήντα χρόνια δημιουργίας, εξέλιξης και καινοτομίας! Από το 1969 μέχρι σήμερα δεκάδες διαφορετικά προφίλ πελατών έχουν περάσει από τα καταστήματά του, έχουν αναζητήσει έμπνευση, στήριξη ή και βοήθεια για εξέλιξη στα ράφια του, έχουν συναντήσει ομοϊδεάτες τους στους ορόφους τους.

Τέσσερις ιστορίες που βάζουν τη δημιουργία και την εξέλιξη σε νέο Πλαίσιο Facebook Twitter

Η νέα καμπάνια του Πλαισίου εξιστορεί τέσσερις προσωπικές ιστορίες με τις οποίος κάθε ένας από εμάς θα ταυτιστεί ενώ γίνεται εμφανής η συμβολή του στη διαμόρφωση της καθημερινότητας των πρωταγωνιστών και πως δημιούργησε ένα νέο πλαίσιο για τον καθένα απ' αυτούς. Οι ίδιοι πελάτες που μπορεί να ξεκίνησαν με έναν ραπιτογράφο στο χέρι, πλέον έχουν περάσει στις ταμπλέτες σχεδίασης και τις γραφίδες.

 

Γιατί το Πλαίσιο δεν ήταν ποτέ απλά ένα κατάστημα. Είναι μία εταιρεία που αφουγκράζεται 50 χρόνια τώρα τις ανάγκες των πελατών της και, μέσα από ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, τους προσφέρει λύσεις, τους εξελίσσει, τους εμπνέει αφού πορεύεται σταθερά με προσανατολισμό στο μέλλον. Ένας οργανισμός, που με την πολύπλευρη δράση, τον πολυπροϊοντικό χαρακτήρα και το όραμά του, συνεχίζει να δημιουργεί νέες προοπτικές για τη ζωή των πελατών του.

 

Ανατρέχοντας στη μακρόχρονη ιστορία του Πλαισίου, από το παρθενικό κατάστημα 12 τ.μ. στην οδό Στουρνάρη έως τα 23 σημεία πώλησης πανελλαδικά, η εταιρεία έχει διανύσει μια μεγάλη απόσταση και καθιερώθηκε στην κορυφή του κόσμου της Τεχνολογίας, γιγαντώθηκε με την είσοδό της στο Χρηματιστήριο, ενώ απέκτησε ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά και στα social media!

Σήμερα, το ΠΛΑΙΣΙΟ, διαθέτοντας το μεγαλύτερο κέντρο συναρμολόγησης υπολογιστών στα Βαλκάνια, μ' ένα νέο retail identity που πρωτοεφάρμοσε στα νέα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής και των Χανίων, συνεχίζει δυναμικά, ανανεώνοντας την εικόνα του δικτύου του και περνάει με στρατηγικές κινήσεις σ' έναν νέο κύκλο ανάπτυξης!

 

 

Χτίσε και εσύ ακόμα περισσότερες στιγμές, ανάπτυξε τη δημιουργικότητα και την επιχείρησή σου, στήριξε το χόμπι ή την καριέρα σου, βρες όλα όσα χρειάζεσαι σε ένα κατάστημα Πλαίσιο!

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ