Η Sebastian Professional, το brand περιποίησης και styling μαλλιών επαγγελματικών προδιαγραφών σε κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο, προχωρά σε μια νέα κατεύθυνση... τον άνδρα.

 

Αυτό που διαφοροποιεί τo SEB MAN από τα άλλα σύγχρονα brand περιποίησης μαλλιών είναι η συνειδητοποίηση ότι οι νεαροί άνδρες του σήμερα δεν επιθυμούν να καθορίζονται μόνο από έναν ρόλο. Ο άνδρας Millennial είναι παιδί της πόλης, trendy και δραστήριος και ανήκει στη «γενιά των slashers», που έχουν πολλές δουλειές και ενασχολήσεις ταυτόχρονα. Αυτός ο άνδρας απαιτεί άνεση, απλότητα και ποιότητα ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται πιο άμεσα στην πολυάσχολη καθημερινότητά του. Ως ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα, το SEB MAN παρέχει μια σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών, styling και grooming για απόλυτη ευκολία, ειδικά σχεδιασμένα για τον σύγχρονο άνδρα που αρνείται να εγκλωβιστεί σε στερεότυπα.

 

Ηλίας Μπόγδανος
Ηλίας Μπόγδανος

 

Το SEB MAN διαθέτει μια αποκλειστική σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών, styling και grooming, που αποτελεί την καθημερινή ενεργειακή τόνωση για τους αβίαστα cool και δραστήριους άνδρες. Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκονται 6 άνδρες με διαφορετικό background. Ο καθένας ξεχωρίζει σε αυτό που κάνει για διαφορετικό λόγο.


Ωστόσο όλοι έχουν κοινό χαρακτηριστικό ότι αντιπροσωπεύουν το προφίλ του "slasher" και του ασυμβίβαστου άνδρα.
Πιο συγκεκριμένα, τα πρόσωπα της καμπάνιας είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (μπασκετμπολίστας), ο Μιχάλης Σεΐτης (Παραολυμπιονίκης αθλητής στίβου), ο Νικόλας Αγγελής (ηθοποιός), ο Ηλίας Μπόγδανος (τραγουδιστής και fitness trainer), ο Σπύρος Χαμάλης (φωτογράφος) και ο Γιάννης Νικολάκος (υπεύθυνος καταστήματος αθλητικών ειδών και μοντέλο). Υπό τη στυλιστική καθοδήγηση του SEB MAN brand ambassador Σταμάτη Κανελλόπουλου, οι 6 αυτοί άνδρες είναι εκφραστές της κοινότητας SEB MAN και καλούν τον σύγχρονο άνδρα να είναι ο εαυτός του, να μην εγκλωβίζεται σε στερεότυπα και να έχει το δικό του #undefinable στυλ.

 

Μιχάλης Σεΐτης
Μιχάλης Σεΐτης

 

Στο website που δημιουργήθηκε για τους σκοπούς της καμπάνιας, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και how – to videos για τα προϊόντα SEB MAN, να μάθετε tips για hairstyles που ξεχωρίζουν, να γνωρίσετε καλύτερα τους SEB MEN και να γίνετε μέλη στο SEB MAN Society προκειμένου να πάρετε αυτομάτως μέρος σε κληρώσεις για #undefinable δώρα, όπως ένα ηχείο Marshall, ένα Fitness Tracker Fitbit αλλά και προϊόντα SEB MAN.

 

Ακολουθήστε το SEB MAN στο Instagram: @sebmanofficial