Αν δεν έχεις κάνει έστω ένα μικρό τατουάζ στο σώμα σου είναι δύσκολο να καταλάβεις αυτόν το μαγικό συνδυασμό συναισθημάτων που περιλαμβάνει την αναζήτηση, την απόφαση, τον ευχάριστο πόνο, την ικανοποίηση και τελικά την αίσθηση της μονιμότητας για το σχέδιο που θα γίνει μέρος του κορμιού σου.

 

Σε αυτό το μαγικό ταξίδι σε συνοδεύει το Uncle Chronis Tattoo, ένα studio Tattoo και Body Piercing, όπου οι βελόνες, τα μελάνια και τα χρώματα γίνονται εργαλεία που ζωγραφίζουν πάνω στον πιο όμορφο καμβά, το ανθρώπινο σώμα. Με απόλυτο σεβασμό απέναντι σε κάθε πελάτη, οι tattoo artists θα σχεδιάσουν αυτό που επιθυμείς και θα το αποτυπώσουν με μοναδικό τρόπο, σημαδεύοντας τη στιγμή, το μήνυμα και, τελικά, το δικό σου προσωπικό συναίσθημα.


Σε έναν χώρο όπου τηρούνται με αυστηρότητα νοσοκομειακές συνθήκες αποστείρωσης μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε επτά διαφορετικούς καλλιτέχνες, ανάλογα με το στυλ που επιθυμείς, και να μοιραστείς μαζί τους το σχέδιο που ονειρεύεσαι. Εξάλλου, τα custom designs είναι τα αγαπημένα του Uncle Chronis Tattoo, αφού πρόκειται για σχέδια εντελώς προσωπικά, που δεν επαναλαμβάνονται.

 

Σε έναν χώρο όπου τηρούνται με αυστηρότητα νοσοκομειακές συνθήκες αποστείρωσης μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε επτά διαφορετικούς καλλιτέχνες, ανάλογα με το στυλ που επιθυμείς, και να μοιραστείς μαζί τους το σχέδιο που ονειρεύεσαι.

 

Κάποια από τα μέλη της ομάδας των tattoo artists είναι από τους παλιότερους στον χώρο και φέρνουν μαζί τους το ταλέντο, την έμπνευση και την εμπειρία που τους κάνει μοναδικούς «συνεργούς» σε αυτήν τη διαδικασία που είναι σίγουρο πως θα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή.

 

Εξάλλου, κάθε τατουάζ έχει τη δική του ιστορία, την οποία αφηγείσαι για χρόνια, κάθε φορά που αποκαλύπτεται αυτή η μικρή ή μεγάλη ζωγραφιά πάνω στο σώμα σου.

 

Σε αυτή την αφήγηση το Uncle Chronis Tattoo έχει τον δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού στόχος του είναι το χαμόγελο, όταν αντικρίζεις το νέο σου τατουάζ. Εξάλλου, εδώ το body art αντιμετωπίζεται ως ένας τρόπος έκφρασης και μια ιδιαίτερη πνευματική και σωματική εμπειρία που έχει τις ρίζες του σε αρχαίες τεχνικές.

 

Από το 2011 μέχρι σήμερα οι καλλιτέχνες του Uncle Chronis Tattoo μένουν πιστοί σε αυτήν τη φιλοσοφία, δημιουργώντας σχέδια και σημαδεύοντας με την τέχνη τους το σώμα αλλά και το συναίσθημά μας. Μαζί με τα σχέδια tattoo, μπορείς να επιλέξεις από μια μεγάλη συλλογή merch UCT, η οποία περιλαμβάνει Τ-shirts, καπέλα και τσάντες που εκφράζουν το μοναδικό στυλ Uncle Chronis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uncle Chronis Tattoo and Body Piercing, Φανερωμένης 7, Χολαργός, 211 4007736, www.unclechronis.com, Facebook, Instagram