Η Absolut παρουσιάζει το The Green Hustle

Η Absolut παρουσιάζει το The Green Hustle Facebook Twitter
0

 

Το φετινό Athens Bar Show αποτέλεσε τo χώρο όπου η Absolut σύστησε για πρώτη φορά σε όλο τον κόσμο το The Green Hustle, τη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Μέσα από το οικολογικό bar της στο χώρο της Τεχνόπολης, η Absolut προσκάλεσε τους επισκέπτες να δοκιμάσουν γευστικά ποτά από επαναχρησιμοποιημένα υλικά, και να συμμετέχουν σε ανάλογα σεμινάρια, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Πριν την έναρξη της παρουσίασης, το HustleBuggy της Absolut συνέλεξε από bars της Αθήνας κούπες από χρησιμοποιημένα limes, λεμόνια και γκρέιπφρουτ, που χρησιμοποιήθηκαν ως πρώτη ύλη για τα cocktails που σερβιρίστηκαν στο Athens Bar Show.

Η Absolut παρουσιάζει το The Green Hustle Facebook Twitter

Οι punk pop-up πρωτοπόροι του anti-waste κινήματος Trash Tiki, το πνευματικό τέκνο των bartenders Kelsey Ramage και Iain Griffiths, έδειξαν τους τρόπους με τους οποίους ο κλάδος του ποτού μπορεί να γίνει πιο βιώσιμος, ενώ ο Hampus Thunholm, bartender του διάσημου εστιατορίου Svartklubb by Fäviken, έδειξε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε  απίστευτα ποτά αποκλειστικά με εγχώρια υλικά (στην περίπτωση αυτή, από το περιβάλλον του σουηδικού Βορρά). Η BexAlmqvist (Global Advocacy Marketing Manager) και ο RicoDynan (Global Brand Ambassador) εξήγησαν το πώς η Absolut έχει καταφέρει να είναι το μοναδικό αποστακτήριο με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα στον κόσμο, ενώ το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Οργάνωση Γη φρόντισε ώστε όλα τα οργανικά απορρίμματα που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια του Athens Bar Show, να μετατραπούν σε compost.

Σημαντικός συνεργάτης της Absolut στη δράση αυτή ήταν το six d.o.g.s, που αγκάλιασε και υποστήριξε λειτουργικά την ενσάρκωση του The Green Hustle στο φετινό Athens Bar Show. 

Η Absolut παρουσιάζει το The Green Hustle Facebook Twitter

Το The Green Hustle Project προσκαλεί και ενθαρρύνει όποιον ενδιαφέρεται για το μέλλον του πλανήτη μας,  να εφαρμόσει διασκεδαστικές και εύκολες πρακτικές που μπορούν να κάνουν τον κλάδο του ποτού πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Κάνοντας τα πράγματα με τον τρόπο του The Green Hustle μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμα πιο γευστικά ποτά, βοηθώντας παράλληλα την εξοικονόμηση πόρων και συμβάλλοντας στη σωτηρία του πλανήτη. Γιατί οι μικρές πράξεις μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο!

HappyHustling!

 

Η Absolut παρουσιάζει το The Green Hustle Facebook Twitter

 

Η Absolut παρουσιάζει το The Green Hustle Facebook Twitter

 

Η Absolut παρουσιάζει το The Green Hustle Facebook Twitter

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM