Η εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε., βρίσκεται ακόμη μια φορά στο πλευρό των καταναλωτών με μια νέα εμπορική ενέργεια στο πλαίσιο των 50στων γενεθλίων της. Από 29 Οκτωβρίου έως και 24 Νοεμβρίου, ανταμείβει την προτίμηση των καταναλωτών, με δωροεπιταγές, σε όλα τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της κάρτας club, θα έχουν την δυνατότητα να κερδίζουν μια δωροεπιταγή ύψους 5 € με αγορές σηματοδοτημένων προϊόντων, αξίας άνω των 15 €.

 

Με αυτόν τον τρόπο, οι κάτοχοι της κάρτας club Carrefour θα μπορούν να κερδίζουν μέχρι 25 € ανά συναλλαγή, κάνοντας χρήση της, ενώ για όσο διαρκεί η ενέργεια η κάθε κάρτα θα μπορεί να κερδίσει συνολικά 100 € για αγορές σηματοδοτημένων προϊόντων αξίας 300 €. Οι δωροεπιταγές εξαργυρώνονται στην επόμενη συναλλαγή έως και τις 8 Δεκεμβρίου.

 

Με κίνητρο την ικανοποίηση των καταναλωτών αλλά και την εξοικονόμηση χρημάτων η Μαρινόπουλος συνεχίζει να σχεδιάζει δυνατές προσφορές οι οποίες ανταμείβουν την εμπιστοσύνη των πελατών της.