Καλοκαίρι στην πόλη

Καλοκαίρι στην πόλη Facebook Twitter
0

Το καλοκαiρι κουβαλά μαζί του αναμνήσεις και ξεχωριστές εμπειρίες. Για κάποιον παράξενο, όμως, λόγο για όσους μένουν στην πόλη είναι συνυφασμένο με τη βασανιστική αναμονή για τις διακοπές και τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά. Κάτι που αδικεί όχι μόνο τη σπάνια ομορφιά που εκπέμπει η πόλη το καλοκαίρι, αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει.


Εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες
Το καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια  επίσκεψη στην κοντινότερη παραλία για μια δροσιστική βουτιά. Εξοπλιστείτε με τις απαραίτητες ομπρέλες για να προστατεύεστε από τον ήλιο, τα καθίσματα και τις ξαπλώστρες θαλάσσης για να κάθεστε άνετα και, φυσικά, με τις μάσκες, τα βατραχοπέδιλα και τις ρακέτες σας  και αφεθείτε έτσι στην ξεγνοιασιά που σας προσφέρει απλόχερα το καλοκαίρι.


Κάμπινγκ τα Σ/Κ
Αν τα σαββατοκύριακά σας είναι ελεύθερα, τότε οι μικρές εκδρομές για κάμπινγκ μπορούν να γίνουν η νέα, αγαπημένη σας συνήθεια. Επιλέξτε, λοιπόν, τη σκηνή που σας ταιριάζει, στρώματα για τον ύπνο, φορητό ψυγειάκι για να διατηρείτε δροσερά τα αναψυκτικά και τα τρόφιμά σας και αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Χαλαρώστε στο σπίτι μαζί με φίλους
Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού μάς αναγκάζουν να περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού, αν είμαστε εξοπλισμένοι με τους κατάλληλους ανεμιστήρες ή με κλιματιστικά με τεχνολογία Inverter, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη και δροσερή ατμόσφαιρα και να μετατρέψουμε τις ώρες παραμονής στο σπίτι σε άνετες και χαλαρές συγκεντρώσεις παρέα με φίλους και δροσιστικά κοκτέιλ.

Ποδήλατο δίπλα στη θάλασσα
Οι καλοκαιρινές ποδηλατικές βόλτες πλάι στη θάλασσα δεν συγκρίνονται με τις άλλες. Πάρτε, λοιπόν, το ποδήλατό σας και απολαύστε μια σούπερ καλοκαιρινή διαδρομή παρέα με τον ήλιο και την αρμύρα της θάλασσας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, και όχι μόνο, το καλοκαίρι στην πόλη είναι ικανό να σας προσφέρει πολλές και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές εμπειρίες. Εξερευνήστε λοιπόν τις δυνατότητές του, ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και δοκιμάστε το παρέα με το Praktiker.

LiFO Choices

129214: Σκηνή 4 ατόμων Pucket, 240x240x165, διπλή οροφή, αδιαβροχοποιημένο ύφασμα

Δείτε περισσότερα είδη κάμπινγκ »

Ανεμιστήρας οροφής Budget Bendan: 60 W, 132 cm διάμετρος, 1 φως, με 3 ταχύτητες, σε απόχρωση wenge

Δείτε περισσότερους ανεμιστήρες εδώ »

Ανεμιστήρας ορθοστάτης Rowenta VU5540: 70 W, 40 cm διάμετρος, με 3 ταχύτητες και λειτουργία turbo

Δείτε περισσότερους ανεμιστήρες εδώ »

330582: Κλιματιστικό Samsung Inverter ARO9FSFPDGM, ενεργειακή κλάση Α, 9.000 -12.000 BTU

Δείτε περισσότερα κλιματιστικά εδώ »

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ