Μανουτσαούσες: Με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύτηκε η δημοτικότητά τους. Ορισμένοι τις ονομάζουν και «τσιπρίτσες». Μπερδεμένο μαλλί, πολύ χαϊμαλί και αρκετά φιλοσοφημένο ύφος. Φανερά ακούνε από Μάνου Τσάο (εξού και το όνομα) μέχρι Vampire Weekend. Κρυφά τους αρέσουν πολύ η Γλυκερία και οι Stavento. Ο μανουτσαϊσμός διαρκεί μέχρι να πιάσουν την πρώτη εργασία. Μετά πλακώνει η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα του καπιταλισμού δεν σηκώνει και πολλά πολλά.

Milfάκια: Περισσότερο προσεγμένα από ποτέ. Το Milf είναι η συντομογραφία του mother I would like to fuck. Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει την ηλικία τους. Ο τίτλος δίδεται όταν το εν λόγω θηλυκό φαίνεται να είναι άνω των 35 ή όταν η σιλουέτα της είναι ευγενικά νταρντανοειδή

Τα «λεσβιάκια»: Λίγο μετά τα emo, λίγο μετά τα 17. Μπορεί και μέρες αφού τα 'χουν κλείσει. Δεν έχουν καμία ομοφυλοφιλική διάθεση, αντίθετα με αυτό που δείχνουν. Επιδίδονται σε αισθησιακά τριψίματα με τις φίλες τους και σε πεταχτά φιλιά στο στόμα. Στόχος τους είναι να τραβήξουν τ' αντρικά βλέμματα πάνω τους και να τους δημιουργήσουν τη διαχρονική και ταπεινή φαντασίωση του τρίο. Φετίχ τα κοντά μαλλιά, το ημι-ρετρό ντύσιμο και το συνεχές αλληλοπασάλειμμα με κραγιόν στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στην πρώτη μεγάλη σχέση όλα τα παραπάνω ξαφνικά τελειώνουν.

Stray: Δεν είναι gay, αλλά φαίνονται. Είναι κοντά στο άφυλο. Όπως οι άγγελοι. Μέσα στην αγωνία τους να καλύψουν όλα τα γούστα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις, κατασκευάζουν ένα σεξουαλικό στυλ που δεν το πιάνεις από πουθενά. Οι gay δεν τους λένε gay, οι straight δεν τους λένε straight. Πού καταλήγουν στο τέλος της νύχτας κανείς δεν ξέρει.

Αγορίτσια: Οι αρκετά θηλυπρεπείς που δεν το κρύβουν και καλά κάνουν. Σ' ελεύθερη χώρα ζούμε. Δεν είναι τραβεστί, δεν είναι και γυναίκες. Συχνά έχουν λοφία στα μαλλιά. Χορεύουν έξαλλα και επιδεικτικά. Η φωνή τους πλησιάζει την υστερία και τα αξεσουάρ τους το Θεό.

Νεοβάμπ: Το μπλέντερ του Κρίστοφερ Λι. Γκόθικ, emo, o Eduart από το Twilight και ο Αλεξάντερ από το True Blood, όλα μαζί στο μίξερ. Αγόρια, κορίτσια με υποτιθέμενες πανσεξουαλικές διαθέσεις κάτω από ένα σκοτεινό make up. Οι γονείς αναζητούν τη λύση σε ψυχολόγους και παπάδες. Όλα αυτά μέχρι ένα ακόμη trend να ξεπεραστεί.

Active Sick: Παροξυσμός. Όπου ακτιβισμός και άλλη μια παρτούζα. Νέοι και νέες αναζητούνε το δικό τους Woodstock και το νέο γαλλικό Μάη σε καταλήψεις, σχολεία και σχολές. Συζήτηση για την άλωση του εναλλακτικού lifestyle και χαμούρεμα. Έρωτας και επανάσταση είναι δύο έννοιες παραπάνω από ταυτόσημες.