Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Berlin Brides
0

ΣΤΟ ΤΩΡΑ Κ44 οι Berlin Brides επιστρέφουν στο μέρος από όπου ξεκίνησαν πριν από 3 χρόνια για να παρουσιάσουν το Modern Celibacy (17/2, μαζί τους οι εξαιρετικοί Sick Boys Connection), live του Sillyboy σε late night version των κομματιών του και dj set από τους Lilis Bros (18/2), Motown soul, dub και ολίγη από ψυχεδέλεια από τους Bet (22/2) και η ιέρεια της ρέγκε σκηνής στην Ελλάδα Anna Mystic μαζί με τον Stefanatty, τον τραγουδιστή των μυθικών One Drop Forward, του πρώτου, ίσως, ρέγκε συγκρότημα στην Ελλάδα (23/2).

LOMOGRAPHERS turn on the time machine είναι ο τίτλος, ο Bad Spencer και η Methi θα είναι στα decks και αγόρια και κορίτσια με φωτογραφικές μηχανές Lomo στα χέρια θα τραβάνε φωτογραφίες, ενώ θα χορεύουν (18/2). Sally Specktra την επομένη (19/2) με DJ Girl, d:tek και Tareq στα πλατό (ανοίγει ο Zack & His Bicycle) και πολύ disco, electro, italo,chicago house, rave και acid. Στο Yoga Bala.

BLACK COFFEE στο Mamaca's (17/2), καλεσμένος του Red Bull Music Academy. Πρόκειται για τον νούμερο 1 house DJ και παραγωγό της Νότιας Αφρικής (μεγάλος σταρ εκεί και πολυβραβευμένος). Ανοίγει ο DJ Angelo!

ΣΤΟ BIOS στις 18/2 ο Shabaam Sahdeeq, γνωστός και ως S-dub, ένας από τους πιο εμβληματικούς και χαρακτηριστικούς mcs της ανεξάρτητης χιπ χοπ σκηνής της Νέας Υόρκης (έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της χιπ χοπ όπως οι Busta Rhymes, Redman, Method Man, Kool G Rap, Common, Mos Def και Eminem, μεταξύ άλλων). Στις 19/2 ο Blend Mishkin υποδέχεται τους Blazin, μία από τις παλιότερες ομάδες της αθηναϊκής d'n'b σκηνής, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους στα decks με τον BnC της Cast-A-Blast στο μικρόφωνο.

ΠΡΩΤΟ EVENT για το «We dream in colour», το οποίο είναι ένα μουσικό project σε επιμέλεια του Άγγελου Πετρουτσά (Prince of Poverty) και περιλαμβάνει επτά ζωντανές συναυλίες στο Six D.O.G.S από επτά μουσικoύς «καλλιτέχνες» καθώς και την κυκλοφορία επτά ισάριθμων 7" βινυλίων από την Tourette Records. Καλεσμένοι για τον Φεβρουάριο οι «θρυλικοί» Σκωτσέζοι noise-άδες Cindytalk (17/2). Επίσης, διήμερο (17 & 18/2) με τους σπουδαίους Nostalgia 77 Octet, μια από τις καλύτερες μπάντες της σύγχρονης τζαζ στον πλανήτη (να πας, διασκευάζουν και το Seven Nation Army), ενώ στις 18/2 dj set από την Ikonika (μία από τις λίγες γυναίκες στον χώρο του dubstep) και στις 19/2 το νέο διμηνιαίο πάρτι με resident DJs τους Νicolas Lutz (CDV/Berlin) και Κ.atou υπό τον τίτλο «Kill Techno Divas» και διαφορετικούς καλεσμένους κάθε φορά. Ξεκίνημα με τον Γερμανό Bihn και Chicago House, deep house και techno. Τέλος στις 20/2 οι Fantastikoi Hxoi, George Nikas & The Noise Figures, Love Beverly, MC Yinka & Urbanix, Πάνος Μουζουράκης, Taki Tsan & Εισβολέας/ Τιγρέ Σποράκια και Travel Mind Syndrome αναβιώνουν το The Rolling Stones Rock'n'Roll Circus.

MORE: Ο Paper Cut, o παραγωγός που έκανε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία με το «PS» των Monitor, παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ του στο Public Café του Συντάγματος (18/2), o Tareq θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «Cocoon» στο Void (18/2), νέο Cosplay από τους Le Ciel στο Skull (18/2), ο John Dallagelis στο Loop, ο Speedy J, ένας από τους σημαντικότερους techno παραγωγούς στον κόσμο, στο Blend (19/2), George Apergis, Alex Retsis, Pan Dalas και Roxx στο Skull (19/2).

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΛ ΚΙΛΜΕΡ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Πολιτισμός / «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»: Σκηνοθέτης επιτίθεται στον Βαλ Κίλμερ μετά τον θάνατό του

Ο Βαλ Κίλμερ πέθανε την 1η Απριλίου από πνευμονία, έπειτα από πολυετή προβλήματα υγείας που συνδέονταν με καρκίνο στον λαιμό και τις θεραπείες που είχε ακολουθήσει
THE LIFO TEAM
Ο Fe Avila φωτογραφίζει την επιθυμία σαν έναν τόπο ελευθερίας

Πολιτισμός / Σώματα χωρίς ντροπή: ο queer κόσμος του Fe Avila

Το έργο του Fe Avila παρουσιάζεται στη φετινή Carnegie International, την 59η διοργάνωση της ιστορικής έκθεσης στο Πίτσμπεργκ, με εικόνες όπου queer σώματα, φύση, διαμαρτυρία και επιθυμία συναντιούνται έξω από τους κανόνες της αρρενωπότητας
THE LIFO TEAM
Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Πολιτισμός / Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Η φωτογράφος Megha Singha καταγράφει νεαρές γυναίκες στην Ινδία που κινούνται ανάμεσα στην online ορατότητα, την παγκόσμια κουλτούρα της ομορφιάς και τις οικογενειακές προσδοκίες γύρω από τη θηλυκότητα.
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Πολιτισμός / Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Με αφορμή την τελευταία αναβίωση του Rufus Does Judy στο Royal Albert Hall, ο Ρούφους Γουέινραϊτ μιλά για την Τζούντι Γκάρλαντ, τον εθισμό, τα τρανς δικαιώματα, τη μητέρα του Kate McGarrigle και τα τραγούδια μιας Αμερικής που κάποτε έμοιαζε με υπόσχεση.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Μάικλ ήθελε να ελέγχει τα πάντα εκτός από την καταστροφή του

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Μάικλ δεν χόρεψε ποτέ ξανά όπως πριν

Το νέο βιβλίο Tonight the Music Seems So Loud του Σάτναμ Σανγκέρα ξαναδιαβάζει τον Τζορτζ Μάικλ ως pop ιδιοφυΐα, gay σύμβολο, παιδί ελληνοκυπριακής οικογένειας και άνθρωπο που έκρυβε την κατάρρευση πίσω από μια άψογη δημόσια εικόνα.
THE LIFO TEAM
Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Πολιτισμός / Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Η queer σειρά για το χόκεϊ κέρδισε 16 βραβεία στα Canadian Screen Awards, ενώ ο Χάντσον Γουίλιαμς μοιράστηκε τη νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του Κόνορ Στόρι με μια ατάκα που έγινε αμέσως viral.
THE LIFO TEAM
«Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Πολιτισμός / «Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: A Portrait στην National Portrait Gallery του Λονδίνου, ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τη γυμνή φωτογράφιση του 1962 και μια Μέριλιν που δεν παραδινόταν στον φακό, αλλά ήξερε να τον καθοδηγεί.
THE LIFO TEAM
Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Πολιτισμός / Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Το Man in a Black Scarf ζωγραφίστηκε το 1939, όταν ο Φρόιντ ήταν ακόμη μαθητής. Ο ίδιος το αποκήρυξε όσο ζούσε, αλλά νέα αρχειακά στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ήταν δικό του.
THE LIFO TEAM