Ρακοσυλλέκτες συναισθημάτων εν έτει 2017


Η ζωή μας γεμάτη ασχολίες, υποχρεώσεις, κοινωνικές γνωριμίες αλλά άδεια από αληθινά συναισθήματα. Πολλοί σε ξέρουν, αλλά λίγοι σε γνωρίζουν και ελάχιστοι θα μπουν στον κόπο να μάθουν ποιός είσαι, από πού έρχεσαι, τι κουβαλάς και τι άλλο έχεις να δώσεις! Γίναμε άνθρωποι που δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε όλα αυτά τα ωραία πράγματα γύρω μας, έχει γεμίσει η ζωή μας ειδοποιήσεις και σχόλια αλλά πάντα θα λείπουν πράξεις, απ αυτές που χρήζουν προσπάθειας, ψυχικής δύναμης και αληθινού συναισθήματος! Ναι.. για σένα και για μένα μιλάω! Για όλους μας!


Ταρακουνήσου!.. Και ΠΡΑΞΕ!
Έλα κοντά με τον άλλον, πιάσε το χέρι του, επικοινώνησε.. do something!
Άδειες καρδιές και αληθινά συναισθήματα που πνίγονται καθημερινά!


Τα κρεβάτια μας γεμίζουν από ανθρώπους που είναι επιφανειακοί και γεμίζουν για λίγο το κενό της καρδίας μας! Τους αφήνουμε να μπαίνουν στην ζωής μας πιστεύοντας ότι έτσι θα δώσουμε νόημα στη μιζέρια μας! Άνθρωποι που όταν ξυπνάμε το πρωί λείπουν από το πλάι μας και όχι μόνο από κει. Είναι απόντες από την καθημερινότητα μας..την ζωή μας ολόκληρη!


Σπαταλάμε τον χρόνο μας για να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση ότι περνάμε καλά. Γιατί πες μου εσύ, πως γίνεται να περνάς καλά όταν δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς πράγματα, να αγαπήσεις, να τσακωθείς και το βασικό να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ! Πως νιώθεις όταν έχεις κάποιον μόνο και μόνο για να μοιράζεις το κορμί σου αλλά όχι το είναι σου;
Μη φθείρεσαι ! Εάν περνάς καλά.. μαζί σου, εάν όμως καταπιέζεσαι μη σπαταλάς άδικα το χρόνο σου, δώσε το πράσινο φως σε κάποιον που όντως αξίζει να έχει μια θέση στη ζωή σου! Που δεν σε θυμάμαι όταν δεν έχει τι να κάνει ή όταν βαριέται!.. Αλλά που όντως ενδιαφέρεται για σένα και στο δείχνει με κάθε ευκαιρία!


Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που αξίζουν! Βγες και διεκδίκησε την αγάπη, την επικοινωνία, τον έρωτα! Απομυθοποιείσαι το «φαίνεσθαι» και αγάπα την ουσία! Όποιος θέλει να ναι μαζί σου, ΘΑ ΕΙΝΑΙ, θα το γουστάρει και θα στο δείχνει! Ξύπνησες και είδες ότι δίπλα σου κοιμάται η μοναξιά που έπαιρνε όλο και πιο πολύ χώρο στο κρεβάτι σου και σε έσπρωχνε διαρκώς! Φύγε όσο είναι νωρίς από μία τόσο τοξική κατάσταση και θα καταλάβεις πως αν σε βάθος χρόνου μετανιώνεις για κάτι, είναι που δεν έφυγες απ' την πρώτη στιγμή!


Ποτέ δεν υπήρξες περισσότερο μόνος από αυτήν τη στιγμή που διαβάζεις αυτό εδώ το άρθρο, μόνος μπροστά σε μια οθόνη γεμάτη χρώματα, η οποία όμως δεν μπορεί να χρωματίσει τη ζωή του.


«Να φεύγεις από εκεί που δε σου δίνουν αυτά που χρειάζεσαι.
Από το δυσανάλογο, το μέτριο και το λίγο.
Να απαιτείς αυτό που δίνεις να το παίρνεις πίσω -δεν τους το χρωστάς.
Να μάθεις να σέβεσαι την αγάπη σου, το χρόνο σου και την καρδιά σου.»
Μενέλαος Λουντέμης