Η Μαρισουλα και η γειτόνισσα.

Η Μαρισουλα και η γειτόνισσα. Facebook Twitter
0

Πρεπει να κανω κατι να με προσεξει η γειτονισσα.. Εχω εκπαιδεύσει την Μαρισουλα να πηγαινει εξω απο την πορτα της και να νιαουριζει.. πηγαινει απ' εξω της γρατζουνα την πορτα και νιαουριζει μηπως καταλαβει η γειτονισσα πως πρεπει να την γυρισει στο αφεντικο της..

Παραμονευω πισω απο τις κουρτινες και μολις την παρει αγκαλια θα βγω να φωναξω

- Δικια μου ειναι!

Οσες φορες εχει ανοιξει την μπαλκονοπορτα αντι να την παρει αγκαλια της τραβα ενα κλωτσιδι και η καημενη η Μαρισουλα προσγειώνετε πανω στα ελλενίτ του ακαλυπτου..

Κωλοκατασταση, η Μαρισουλα ανασκελο στα ελλενιτ να τις εχουν μεινει ακομα 2 ζωες και η γειτονισσα να σιχτιριζει την ωρα και την στιγμη που νοικιασε αυτο το διαμερισμα..

Περιμενω να κλεισει την μπαλκονοπορτα και βγαινω εξω στο μπαλκονι, πεταω το αυτοσχεδιο καλαθακι στον ακαλυπτο η Μαρισουλα πηδα μεσα και την ανεβαζω παλι στον 3 οροφο, της δινω ενα ψαρομπισκοτο για την προσπαθεια της και την ξαναπετω με δυναμη στο μπαλκονι της γειτονισσας..

Ιδια ιστορια..

Νιαρ νιαρ το γατι, ανοιγμα η μπαλκονοπορτα, κλωτσιδι η γειτονισσα, ΓΚΝΤΟΥΠ η Μαρισουλα πανω στα ελλενιτ..

Ειχαν αρχισει να τελειωνουν τα ψαρομπισκοτα και να βραδιαζει οταν αποφασισα πως δεν παει αλλο.. θα περιμενω εξω στο μπαλκονι να δω αν εχει μουτρα να κλωτσησει το γατι.

H κατασταση του γατιου εντωμεταξύ δεν ηταν κ η ιδανικη..απο την μια εγω το ταιζα και απο την αλλη η γειτονισσα το εκανε bungee jumping στον ακαλυπτο..

Πιανω λοιπον την Μαρισουλα την πεταω απεναντι και περιμενω στο μπαλκονι..

Η μπαλκονοπορτα της γειτονισσας ανοιγει........πιανει το γατι καιιιιι

Το παιρνει μεσα!!

Εχω μεινει μαλακας.. ουτε που προλαβα να της πω τιποτα.. προσπαθω να καταλαβω τι γινεται αλλα τιποτα.. πισω απο τις κουρτινες εβλεπα την Μαρισουλα να τρεχει αριστερα δεξια σαν μανιασμενο μεσα στο σπιτι και απο πισω η γειτονισσα με ενα... με ενα μπαλτα????

Την γαμησαμε!!!

Το αιμα παγωσε στις φλεβες μου και τα τριχωτα κωλομερια μου μουδιασαν μονομιας.. διχως αλλο αρχιζω να φωναζω

-Βοηθειααα Βοηθεια! σκοτωνει το γατι.. σκοτωνει το γατι!

Πρεπει να ειχε καλη ηχομονωση στο διαμερισμα της γιατι ακαθεκτη η γειτονισσα με το μπαλτα στο χερι και τα βυζομπαλα της να πηγαινοερχονται πανω κατω αριστερα δεξια αχχχχ τα βυζομπαλα της..μα τι λεω?

-Βοηθειαααα βοηθειαα! Γειτόνοι το γατι! κυνηγαει το γατι!

Ενα ΜΠΑΜ δυνατο διεκοψε την τσιριδα μου και ενας κοσμος γκρεμιστηκε μπροστα μου.. κοιταζω στον ακαλυπτο ενα συννεφο καπνου ειχε απλωθει και μια γειτονισσα απεναντι μου με το μπαλτα στο χερι να κοιταζει προς τον ακαλυπτο και αυτη λαχανιασμενη..

-Το σκοτωσες κουφαλα! σκοτωσες το γατι μου!

-Μην εισαι τοσο σιγουρος.. μου απανταει

- Το ρημαδιασμενο δεν πεθαινει με τιποτα... δικο σου ειναι το γατι??

-Δικο μμμμμ..

παω να πω και πριν προλαβω να ολοκληρωσω την προταση ο μπαλτας εκτοξεύετε με χειρουργικη ακριβεια κατα πανω μου, κανω ενα τριπλο τολουπ και τον αποφευγω την τελευταια στιγμη

-Πουστη θα σε σκοτωσω, ερχομαι!!

Μια πολεμικη κραυγη βγηκε απο μεσα της οπως ο Mel Gibson στο Braveheart και καπου εκει καταλαβα πως ερχεται το τελος μου!

Κοιταζω αριστερα κοιταζω δεξια κανενα σημειο διαφυγης.. ενα ηταν μονο το σημειο εξοδου και αυτο σιγουρα θα πονεσει, σκαρφαλωνω πανω στα καγκελα και δινω ενα σαλτο, ελευθερη πτωση οπως θες πεστο στον ακαλυπτο..

Ενα μακροσυρτο Ααααααααααααα και ενα ΜΠΑΜ με εφεραν σαν καρφωμενο βελος στα ελλενιτ.. διπλα μου και ακριβως στην ιδια σταση η Μαρισουλα..

- Μαρισουλα ζεις?

- Νιαρρρρ.. μου απαντησε το ψωρογατο και μου εγλειψε την παλαμη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ