Σε πρωτοσέλιδο της περασμένης εβδομάδας, η Ελεύθερη Ώρα είχε και την είδηση "ΤΑ... ΠΕΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ." Δεν τολμάω να πάω να αγοράσω την Ελεύθερη Ώρα απ' το περίπτερο για να δω τι εννοεί με το:

 

"Τόση ανάγκη αισθάνεται ο Λαζόπουλος να ακούει και να παίζουν όλοι στη σκηνή με τα ΠΕΗ; Μαλλον... Στη Λάρισα, ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου, ο Λάκης άφησε το χειρότερο εαυτό του".

 

Οπότε το έψαξα ονλάιν. Και το βρήκα. Κλασική περίπτωση (ακρο)δεξιάς εφημερίδας που έχει μισόλογα και μεγαλόστομα υπονοούμενα στο εξώφυλλο, αλλά σχετικά άκακη γκρίνια στις μέσα σελίδες.

 

 

 

Αν ο Λαζόπουλος έδειξε το χειρότερο εαυτό του, η Ελεύθερη Ώρα με αυτή την "είδηση" στο πρωτοσέλιδο τι ακριβώς δείχνει; [Το BitsAndPieces με την επικριτική αναδημοσίευση δείχνει πάλι τον χειρότερο trash εαυτό του, αλλά πάντα έτσι ήταν το άτιμο.]

 

*Αγαπημένη λεπτομέρεια: οι διαφημίσεις βιβλίων της Ελεύθερης Ώρας δίπλα στο θέμα με τα ΠΕΗ. Κυρίως το ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Μεγάλος Επαναστάτης.

 

* Δύο guest editors του Lifo.gr γράφουν για την τελευταία εκπομπή απ' τη Λάρισα (δεν ξετρελάθηκαν αλλά, πάλι καλά, δεν αναφέρονται στα ΠΕΗ).

 

1. Λαζόπουλος. Άκυρο. Δάσκαλος Λαζόπουλου. [λεωνίδας]

2. Ρε 'σεις, πέθανε ο Λαζόπουλος; Γιατι, αν δεν πέθανε αυτός, χτες κηδέψαμε την αισθητική μας. [lali]