Στις Σέρρες σήμερα το μεγαλύτερo σεξουαλικό όργιο της χρονιάς;

Στις Σέρρες σήμερα το μεγαλύτερo σεξουαλικό όργιο της χρονιάς; Facebook Twitter
Η φωτογραφία που συνόδευε την 'είδηση'
5

Ιδέα δεν έχω αν είναι αληθινή η είδηση, πάντως θέλησα να την καταγράψω, ως ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας μας αυτής της περιόδου. Και δεν το λέω με σεμνοτυφία, ως κακό. Αντιθέτως. Αν παρ' όλα τα προβλήματα, τα μνημόνια και τις απανωτές εκλογές υπάρχει κόσμος με τόσες ορέξεις, τόσο το καλύτερο. 

Το «ρεπορτάζ» το διάβασα στα Σερραϊκά Νέα, που κι αυτοί το διάβασαν αλλού και το μεταφέρουν με επιφύλαξη («Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη για το gossip-tv.gr το οποίο περιλαμβάνει απίστευτες λεπτομέρειες τις οποίες σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε...). 

Είναι τόσο σαχλό και κακογραμμένο που καταντάει ενδιαφέρον...

Στις Σέρρες σήμερα το μεγαλύτερo σεξουαλικό όργιο της χρονιάς; Facebook Twitter
Οι όμορφες Σέρρες

Στις Σέρρες το Σάββατο το μεγαλύτερo σεξουαλικό όργιο της χρονιάς;

 

Είναι Σερραία και είναι ωραία... λέει ο αστικός μύθος. Και είναι αλήθεια. Οι γυναίκες από τα Σέρρας είναι ρε παιδί μου παθιάρες. Είναι στην κόκκινη κλίμακα. «Πιστόλια» γεννημένα.

Ωστόσο και Σερραίοι φαίνεται τελικά πώς δεν είναι διόλου «μοιραίοι». Και το γράφω διότι τις τελευταίες ώρες συμπληρώνονται οι τελευταίες συμμετοχές από πελατάκια που θα πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο ομαδικό όργιο που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Διοργανωτές; Δυο τυπάκια από την Αθήνα που τα τελευταία χρόνια έχουν κολλήσει ένσημα σε κλειστά πάρτι σε Μαρκόπουλο Μαρούσι και Πειραιά για swingers. Τι είναι αυτοί; Είναι ζευγάρια που γουστάρουν να συνευρίσκονται με άλλα ζευγάρια και ν΄ απλώνουν όλοι μαζί τραχανά. Να γδέρνουν όλοι μαζί την τουλούμπα.

Τόπος; Ένα σπίτι Ελλήνων ιδιοκτητών που ζουν στη Γερμανία, λίγο έξω από την πόλη των Σερρών πηγαίνοντας για τον «Κουλά». Μια μικρή έπαυλη που έχει παραχωρηθεί στους διοργανωτές έναντι του ποσού των 20.000 για σεζόν. Τι σημαίνει αυτό; Πώς οι τύποι έδωσαν το σπίτι για όλο το καλοκαίρι στους διοργανωτές με σκοπό να γίνουν κάποιες υποτιθέμενες τηλεοπτικές παραγωγές. Γυρίσματα ταινιών και άλλα χαριτωμένα.

Το dead line είναι σήμερα μέχρι τις 00.00 και οι πελάτες είναι πολύ συγκεκριμένοι. Η επικοινωνία γίνεται μέσω ένα δικτύου που οι μυημένοι αποκαλούν cloudy network και οι κοπέλες που θα συμμετάσχουν είναι ήδη πληρωμένες. Είκοσι επτά γυναίκες-οι περισσότερες Βουλγάρες ηλικιών από 19 μέχρι 35 θα μυήσουν 60 πελάτες στα γούστα.

Γούστα που αναμένεται να τους μείνουν για πάντα στο μυαλό. Όσο για το ποσό που θα κληθούν να καταβάλουν; Είναι ακόμη ασαφές. Βλέπετε κι αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Πώς το λένε οι τεχνοκράτες... Value for money. Α γειά σου! 

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Γιατί Σέρρες; Σέρρες είναι η πιο κοντινή μεγάλη Ελληνική πόλη στα Βουλγαρικά σύνορα. Μια που οι οργανωτές βασικά είναι προαγωγοί που διαχειρίζονται πορνεία με ή χωρίς ναρκωτικά και προμηθεύουν πελάτες με ανθρώπινη σάρκα εξ Βουλγαρίας, παράνομο φυσικά, θα ήθελαν να έχουν χαμηλό κόστος μεταφοράς και να μπορούν να ξεφύγουν αν κάτι στραβώσει. Μην την πατήσουν σαν την συμμορία πορνείας και ναρκωτικών στην Μύκονο.
Κοίτα να δεις κάτι περίεργες συμπτώσεις: περίπου στις 17:30 με σταματάει στο δρόμο ενα ζευγάρι ξένων,λέγοντάς μου "σέρε".Τους δείχνω το δρόμο κουτσά-στραβά,αναρωτώμενος γιατί ο άνδρας αντί να μου πει κάνα"excuse me,sir",πριν με ρωτήσει,αυτός απλώς μου σφύριξε πονηρά,λες και καμακώνει καμιά κοπελίτσα! Είχε και μία φυσιογνωμία "μπερμπάντη"! Βρε,λες;!
Αφού οι κοπέλες είναι πληρωμένες από τα πριν (είναι δηλαδή ιερόδουλες) δεν μου φαίνεται αξιοσημείωτο σαν είδηση, περισσότερο θα ταίριαζε ένας τίτλος: Νέος οίκος ανοχής στας Σέρρας με όμορφες και πρόθυμες.