Ξεκίνησε κλασικά, λέγοντας «δεν είμαι ομοφοβικός» και συνέχισε αποδεικνύοντας το αντίθετο συγκρίνοντας τους γκέι με κτηνοβάτες και με ζώα, λέγοντας: «Καλά, ο Ομπάμα μπορεί και να τους παντρεύει αν θέλει. Και στη Γερμανία έχουν αποφασίσει να κάνουν οίκο ανοχής για κτηνοβάτες, θέλει ο άλλος να πηγαίνει με σκύλο με γάτα, με καμήλα, με καμηλοπάρδαλη. Επειδή λοιπόν το κάνουν στη Γερμανία, θα θέλω εγώ να παντρεύεται ο άλλος καμήλα;»

 

Ο άνθρωπος που είπε ζωντανά στην τηλεόραση (στο debate του Σεπτεμβρίου) ότι δεν έχει καμία καταδικαστική απόφαση εναντίον του, ενώ έχει επειδή είχε συκοφαντήσει χωρίς αποδείξεις, και που επίσης παρουσίασε τρολ έκθεση μαθητή στο ντιμπέιτ ως πραγματική, χτες χρησιμοποίησε το ψεκασμένο επιχείρημα της «νομιμοποιημένης κτηνοβασίας» που διακινείται από διάφορα ρατσιστικά, πατριωτικά σκουπιδομπλογκ.

 

Μάλιστα αναβάθμισε το hoax (που συνήθως λέει πως η κτηνοβασία είναι νόμιμη στην Γερμανία / Ολλανδία / Δανία ή όπου αλλού) ισχυριζόμενος ότι δεν είναι μόνο η κτηνοβασία νόμιμη στη Γερμανία αλλά και ο γάμος μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

 

Ποια είναι η απόδειξη για αυτό; Το Psekasmenos.gr; Το ευφάνταστο μυαλό του Πάνου Καμμένου; Κάτι τρίτο; Είναι απίστευτο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χρειαστεί να γράψω 3 (τρία!) ξεχωριστά άρθρα που διαλύουν το μύθο και ξεσκεπάζουν τα ψέματα περί νομιμοποίησης της κτηνοβασίας ή/και της αιμομιξίας σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Κι όμως, ακόμα και τώρα, πολιτικοί της δεξιάς δικαιολογούν τη στάση τους χρησιμοποιώντας εμφανώς επινοημένες «ειδήσεις»: Πριν τον Καμμένο, πέρσι ο Νεράτζης της ΝΔ είχε πει: «Υπάρχουν κόμματα στην Ολλανδία που αναγνωρίζουν την παιδοφιλία. Τι θα κάνουμε, θα το υιοθετήσουμε κι εμείς; Υπάρχουν επίσης οίκοι ανοχής που επιτρέπουν την κτηνοβασία! Τι θα κάνουμε, θα το υιοθετήσουμε και εμείς;». Για να καταλήξει ότι «το σύμφωνο συμβίωσης δεν μπορεί να βρει θέση σ' εμάς».

 

Πολλά θα συγχωρεθούν στον Αλέξη Τσίπρα. Η επιλογή του Καμμένου και της νοοτροπίας του, και η ανάδειξή του σε συγκυβερνήτη δεν θα είναι ένα απ' αυτά. 

 

 

Για την ιστορία, το πιο γνωστό «άρθρο» περί κτηνοβασίας στην Κεντρική Ευρώπη (ποτέ δεν θα διαβάσεις στα πατριωτικά μπλογκ για τυχόν κρούσματα κτηνοβασίας που έγιναν στην ελληνική ύπαιθρο φυσικά!) ήταν το παρακάτω άρθρο, του κυρίου Χειλαδάκη στις 20 Ιουλ 2015, που αντιγράφτηκε και αναρτήθηκε από πολλές ιστοσελίδες και blogs. Όμως το άρθρο περιέχει αρκετές ανακρίβειες, και το συμπέρασμα που βγάζει ο αναγνώστης, είναι εντελώς εσφαλμένο.

 

 

 

Τα ellinika hoaxes κατέρριψαν τον αστικό μύθο:

 

Το παραπάνω άρθρο που είναι γεμάτο ανακρίβειες, αναπαράχθηκε κατά κόρον από ιστοσελίδες, blogs, αλλά και χρήστες στο facebook. Το άρθρο της Die Welt πραγματικά υπάρχει αλλά έχει ημερομηνία 13.09.2014 (έχει σημασία) και αν το διαβάσει κανείς δεν θα βγάλει τα ίδια συμπεράσματα με το άρθρο του κυρίου Χειλαδάκη. Διαβάστε το ΕΔΩ

Μετά την απαγόρευση της κτηνοβασίας, εκτός των άλλων χωρών και στη Γερμανία [όχι μόνο δεν επιτρέπονται γάμοι, αλλά έχει ρητά απαγορευτεί με νόμο], υπήρχαν φόβοι να μετατραπεί η Δανία σε σεξουαλικό προορισμό για κτηνοβάτες. Έτσι η Δανία άλλαξε την νομοθεσία της και ψήφισε νόμο κατά της κτηνοβασίας στις 21.04.2015 με 91 ψήφους υπέρ και 5 κατά.

Την αλλαγή του νόμου, την χαρακτήρισε καλά νέα η οργάνωση PETA, και τη δημοσίευσε σε άρθρο στη σελίδα της. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία οι ισχυρισμοί και τα συμπεράσματα στο άρθρο του κηρίου Χειλαδάκη στις 20 Ιουλ 2015, δεν γίνεται να είναι αληθείς. Η Ευρώπη δεν είναι υπέρ της κτηνοβασίας και σε ελάχιστα κράτη δεν απαγορεύεται ρητά. 

Η κτηνοβασία «αναμένεται να ψηφιστεί σαν νόμιμη και από το κοινοβούλιο της Δανίας», μας αναφέρει ο κύριος Χειλαδάκης, αλλά βλέπουμε πως στην πραγματικότητα η Δανία έπραξε ακριβώς το αντίθετο. Ψήφισε νόμο κατά της κτηνοβασίας 3 μήνες πριν το άρθρο του.

Έτσι οι ισχυρισμοί και του παραπάνω άρθρου με τίτλο “ΕΜΠΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ” είναι ανυπόστατοι και καταρρίπτονται.

 

[+] Άσχετο, σχετικό

 

Πάνος Καμμένος: Ο άνθρωπος που λέει ό,τι του κατέβει χωρίς αποδείξεις ///