Το καλύτερο status για την Ημέρα της Γυναίκας το έκανε η Τζένη Χειλουδάκη

Το καλύτερο status για την Ημέρα της Γυναίκας το έκανε η Τζένη Χειλουδάκη Facebook Twitter
2

Χωρίς να ξεχνάμε ότι η Μέρα της Γυναίκας τιμά την επέτειο του 1857, τότε που οι γυναίκες της κλωστοϋφαντουργίας της Νέας Υόρκης αποφάσισαν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους -τιμή και δόξα στις πρώτες αυτές αγωνίστριες-, απ' όλα τα σημερινά στάτους στο ελληνικό Facebook (πολλά απ' τα οποία αναρωτιόταν γιατί να γιορτάζουν οι γυναίκες, χωρίς να κάνουν τον κόπο να το ψάξουν), ξεχωρίζω της Τζένης Χειλουδάκη:

«Τόσο σας αγάπησα που θέλησα να γίνω σαν εσάς...»

Οι ευχές της ήταν γνήσιες και διαφορετικές. Πολύ μου άρεσαν.

τοσο σας αγαπησα που θελησα να γινω σαν εσας....χρονια πολλα γυναικες του κοσμου....παγκοσμια ημερα της γυναικας σημερα,...

Posted by Ιωαννα Χειλουδακη on Monday, 7 March 2016
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
H Τζένη εκτός από παθιασμένη και μοναδική, είναι και σημαντική. Η ελληνική κοινωνία της δεκαετίας του '90 γνώρισε έναν διεμφυλικό άνθρωπο, μια γυναίκα με τόσο διαφορετική ιστορία από τις περισσότερες, ώστε η ίδια η έννοια της γυναίκας να επαναπροσδιοριστεί.Αληθινή γυναίκα, την αγαπώ! Και χρόνια πολλά σε όλες μας.
<<Η ελληνική κοινωνία της δεκαετίας του '90 γνώρισε έναν διεμφυλικό άνθρωπο, μια γυναίκα με τόσο διαφορετική ιστορία από τις περισσότερες, ώστε η ίδια η έννοια της γυναίκας να επαναπροσδιοριστεί.>>Τι θέλει να πει η ποιήτρια,άραγες?????!!!!!