Αντί να φύγει απ' την εκπομπή Star Academy ο, καλώς ή κακώς, πιο αντιπαθής παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, το Έψιλον στήριξε τον Μένιο Φουρθιώτη διώχνοντας (;) τον Νίκο Καρβέλα μετά τον καβγά τους που βλέπετε στο βίντεο πάνω. 

 

H Άννα Βίσση έκανε το εξής διφορούμενο σχόλιο:

 

Lucky me ....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις


«Lucky me...» έγραψε και οι ερμηνείες πολλές, με πιο επικρατέστερη αυτήν που λέει πως η τραγουδίστρια πρέπει να έχει ψιλοφρικάρει που θα πρέπει να συνεχίσει να πηγαίνει στο σόου χωρίς το στήριγμά της - και που επιπλέον θα πρέπει να συναγελάζεται με τον Φουρθιώτη εξαιτίας του οποίου απολύθηκε, μάλλον ατιμωτικά, ο άνθρωπος της ζωής της. 

 

Ένα δίδυμο που δεν είχε εξαργυρώσει ποτέ τηλεοπτικά τη χημεία του, που τραβάει πάντα τα φώτα της δημοσιότητας και που ενδιαφέρει τον κόσμο, «έκαψε» την πρώτη κοινή τηλεοπτική δουλειά του. Αντί για Μεγάλο Γεγονός το όλο πράγμα εξελίχθηκε σε μεγάλη ξεφτίλα.

 

Από την επιλογή του καναλιού μέχρι και τον παρουσιαστή, απ' τη συμφωνία για τις διαφημίσεις της Aloe Vera μέχρι την επιλογή των παικτών, όλα ήταν λάθος απ' την αρχή. Η Βίσση κι ο Καρβέλας, στη συγκεκριμένη περίπτωση, χαραμίστηκαν χωρίς λόγο.  

 

Και δεν ήταν μονάχα πως είχαν στο κεφάλι τους ως αρχηγό τον Μένιο Φουρθιώτη, αλλά τώρα πρέπει να υποστούν και το δημόσιο εξευτελισμό - δηλαδή την απομάκρυνση του Καρβέλα απ' το πρόγραμμα επειδή θύμωσε ο Φουρθιώτης. 

  

Αντί για «Lucky me...», αυτό που θα έπρεπε στ' αλήθεια να γράψει η Βίσση, με μπόλικη αυτοκριτική, είναι πως «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...».