Η Κατερίνα Βρανά, εκτός νοσοκομείου πια, υπαγόρευσε το πιο αστείο update με τα νέα της

 

Εξιτήριο έλαβε στις 9 Αυγούστου η δημοφιλής stand-up κωμικός Κατερίνα Βρανά (που κάνει καριέρα σ' όλο τον κόσμο) ύστερα από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δυόμιση μήνες. Είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όταν ήρθε από το νοσοκομείο της Μαλαισίας, στο οποίο παρέμεινε για έναν μήνα. Εκεί είχε υποβληθεί σε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία, λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού. Μετεγχειρητικά είχε εμφανίσει βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.

 

Πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει, όμως δεν χρειάζεται να ξαναμάθει τη δουλειά της.

Το χιούμορ δεν την εγκατέλειψε ποτέ!

 

Το παρακάτω κείμενο υπαγορεύτηκε από την ίδια:

Η Κατερίνα είναι εκτός νοσοκομείου και σπίτι της σε κατ'οίκον νοσηλεία. Η ανάρρωσή της συνεχίζεται με αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.

 

Η Κατερίνα νιώθει σαν μωρό 6 μηνών καθώς πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει και να χρησιμοποιεί τους μυς της, οι οποίοι ατρόφησαν κατά τη διάρκεια της τετράμηνης νοσηλείας της.

 

Ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα υπολογιστή και κινητό κι αυτός είναι ο λόγος που η οικογένεια ποστάρει updates εκ μέρους της.

 

Η Κατερίνα θα ήθελε να γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μέρος των updates το υπαγορεύει η ίδια γιατί της αρέσει να μιλάει για τον εαυτό της στο τρίτο πρόσωπο και της αρέσει να χρησιμοποιεί την οικογένειά της σαν μίνιονς.

 

Ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια.

 

Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή, κάτι που η Κατερίνα νιώθει ότι δεν έχει καθόλου. Εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταπληκτική.

 

Ήρωας αντοχής. Τέρας υπομονής. Ό,τι καλύτερο έχει πατήσει ποτέ στη Γη. (Ναι, η Κατερίνα ακόμα υπαγορεύει αυτό το status)

 

Ευχαριστούμε για όλα.

 

Θα ακολουθήσουν κι άλλα updates στους επόμενους μήνες.

 

Πολλά φιλιά

Η οικογένεια της Κατερίνας (και η Κατερίνα)