Το GREEK TV είναι ένα αγγλόφωνο σάιτ που έχει τις ρίζες του στο μακρινό 1940. Τότε ξεκίνησε ο Louis Vitalis μια εκπομπή σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σαν Φρανσίσκο με σκοπό να ενώσει τους Έλληνες της διασποράς. Από εκεί ξεκίνησε και η εκπομπή GREEK TV που παιζόταν πλέον στην τηλεόραση και έγινε η μακροβιότερη 'εθνική' εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης. Σήμερα, στην ψηφιακή εποχή, υπάρχει το σάιτ.  

 

Πρόσφατα μάλιστα έκανε την πρώτη του ανάθεση βίντεο για την LGBT ενότητά του. 

 

 Η Ειρήνη και η Δάφνη κυκλοφορούν στην Αθήνα χωρίς να κρύβουν ότι είναι ζευγάρι

 

Είναι αλήθεια πως κάθε φορά που ένα γκέι ζευγάρι θέλει να φιληθεί στην Ελλάδα (ή τέλος πάντων να μην κάνει τα πάντα για να κρύψει ότι είναι ζευγάρι) όσοι ενοχλούνται ισχυρίζονται ότι θα ενοχλούνταν το ίδιο κι από ένα στρέιτ ζευγάρι που θα καθόταν σε μια γωνιά και θα φιλιόταν. Μπορεί. Όμως σε κανένα στρέιτ ζευγάρι δεν θα έριχναν οι περαστικοί βλέμματα μίσους, ούτε θα πήγαιναν να τους ουρλιάξουν και να τους βρίσουν, ούτε θα τους ακολουθούσαν με απειλητικές διαθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά.  

 

Όπως δείχνει το βίντεο όμως, δεν υπάρχουν μόνο αυτοί που ενοχλούνται - ευτυχώς. 

 

 

Λένε οι δημιουργοί του βίντεο:

«Σοκάρονται ακόμα οι Έλληνες από τη δημόσια τρυφερότητα ενός ζευγαριού γυναικών; Η αποδοχή ή η αδιαφορία που δείχνουν για ένα στρέιτ ζευγάρι ισχύει και για ένα γκέι; 

Η Σινεκολεκτίβα, μετά από μια ανοιχτή πρόσκληση και μερικούς γύρους συζητήσεων αποφάσισε να ζητήσει από ένα ζευγάρι γυναικών να φερθεί ανοιχτά στο κέντρο της Αθήνας, ειδικά στην Βαρβάκειο και το Μοναστηράκι, με σκοπό να εξετάσει πώς θα αντιδρούσαν οι άνθρωποι γύρω τους και πώς θα βίωνε την κατάσταση το ίδιο το ζευγάρι. Πρώτα όμως μοιράστηκαν ιστορίες αλλά και τις ανησυχίες τους για τις ζωές και τα δικαιώματά τους στη σύγχρονη Ελλάδα, μιλώντας στο συνεργείο και την σκηνοθέτη και παρουσιάστρια Ρεβέκκα Βάρναλη. Το αποτέλεσμα είναι μια φρέσκια, αυθόρμητη και ειλικρινής ματιά στη ζωή των γκέι και bisexual γυναικών στην Αθήνα του σήμερα.»