Δ. Καμμένος για το κόψιμο των συντάξεων: «Κόβουμε λεφτά από τον παππού για να μην τα δίνει στον εγγονό!»

 

Όλοι οι κυβερνώντες κάνουν κωλοτούμπες και αλλάζουν απόψεις σε σχέση με τότε που ήταν αντιπολίτευση, όμως πραγματικά ο Δημήτρης Καμμένος -παρότι δεν ξεπερνά τον Πρωθυπουργό σε στροφές... 360 μοιρών- είναι το κάτι άλλο. 

 

Όσο ήταν στην αντιπολίτευση, οι κακοί Σαμαροβενιζέλοι που έπαιρναν μέτρα ήταν Γερμανοτσολιάδες και σιωνιστές.  

 

Δ. Καμμένος για το κόψιμο των συντάξεων: «Κόβουμε λεφτά από τον παππού για να μην τα δίνει στον εγγονό!»

 

Όταν μάλιστα μειώνονταν οι συντάξεις ήταν ανθρωπιστική καταστροφή, διότι με τη σύνταξή τους οι ηλικιωμένοι έτρεφαν και τα παιδιά τους και βοηθούσαν και τα εγγόνια τους. 

 

Τώρα όμως όλα άλλαξαν!

 

 

Σήμερα το πρωί, ο Καμμένος, βουλευτής του άλλου Καμμένου, είπε στην τηλεόραση αυτό που είδατε πάνω.

Ότι απ' το να δίνει λεφτά ο παππούς στον χαραμοφάη και αναξιόπιστο εγγονό, καλύτερα να τα πάρει η -ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ- κυβέρνηση και να είμαστε σίγουροι πως θα τα αξιοποιήσει καλά! 

 

Είναι μια νέα, πρωτοφανής τακτική, που ομολογώ δεν την είχα ξανακούσει, ούτε καν σε σατιρική εκπομπή. Το να παίρνεις τα λεφτά κάποιου επειδή "δεν θα τα ξόδευε καλά" ξεπερνάει κάθε όριο θράσους, και όπως είναι λογικό η δήλωση εξόργισε μικρούς και μεγάλους. Λες και "τα 100 ευρώ" που θα κόψουν απ' τον παππού είναι σίγουροι πως θα πήγαιναν στον κακό εγγονό κι όχι για πραγματικές ανάγκες του συνταξιούχου... 

 

ΥΓ. Τώρα που το θυμήθηκα: Όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από υφυπουργός του Τσίπρα επειδή ήρθαν στην επιφάνεια τα χυδαία, ρατσιστικά τουίτς του, ο ίδιος είπε ότι δεν τα έγραφε ο ίδιος, ότι του είχαν χακάρει (για χρόνια;!) το λογαριασμό κι ότι θα ξεδιάλυνε άμεσα το μυστήριο. 

 

Δ. Καμμένος για το κόψιμο των συντάξεων: «Κόβουμε λεφτά από τον παππού για να μην τα δίνει στον εγγονό!»

 

Εκτός απ' τον ίδιο, κι ο αρχηγός του μας είχε τάξει άμεση απόδοση ευθυνών. Ο Δημήτρης Καμμένος παραιτήθηκε από υφυπουργός για να μπορέσει να αποδείξει απερίσπαστος την αθωότητά του βρίσκοντας αυτόν που -δήθεν;- κρυβόταν πίσω απ' τα αισχρά τουίτς που για χρόνια ανέβαζε. 

 

 

Τι έγινε τελικά; Ήταν θέμα ημερών νομίζαμε να αποδείξει ότι έλεγε αλήθεια και φυσικά να επιστρέψει θριαμβευτικά στην κυβέρνηση. Παραδέχεται τώρα ότι ήταν δικά του ΟΛΑ τα δεκάδες χυδαία, ρατσιστικά τουίτς και πως κανένας "βοηθός" του δεν τα έγραφε, ή όχι ακόμη;

 

Δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο τεχνικά να αποδείξει την αθωότητά του εντός ολίγων λεπτών. Κι όμως, πέρασαν σχεδόν 20 μήνες από τότε!

 

Και παραμένει βουλευτής, που μάλιστα εκπροσωπεί στα πάνελ την κυβέρνηση ξεφουρνίζοντας θρασύτατες θεωρίες για τους "τυχερούς" παππούδες καθώς τους κόβει τη σύνταξη.