Κανείς δεν έχει την ψευδαίσθηση πως αν έχεις τα εργαλεία να βελτιώσεις μια φωτογραφία στο Instagram δεν θα το κάνεις, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις και εμμονές τόσο ακραίες, που δικαίως μάλλον μπορούν να ενταχθούν στη σφαίρα της «απάτης».

 

Ο λογαριασμός celebface είναι ιδιωτικός, αλλά αν κάνετε αίτημα αποδοχής για follow μάλλον θα σας δεχθεί καθώς είναι πολύ friendly με δυνητικούς φανς. Αντιθέτως δεν είναι καθόλου φιλικός με τα σελέμπριτι και τις χιλιάδες influencers. Κανείς διάσημος δεν θέλει να βρεθεί στα ποστ του γιατί πάντα αποκαλύπτει τις αλλαγές που κάνουν στις φωτογραφίες τους.

 

Κάποιες αλλαγές είναι τόσο ανεπαίσθητες που κανείς αναρωτιέται κανείς τι προσφέρουν και γιατί μπαίνει στη διαδικασία κάποιος με τόσο ωραίο σώμα να «πειράξει» μια μικρή ατέλεια. Πολλές όμως είναι πραγματικά ενοχλητικές γιατί η στρέβλωση της εικόνας είναι τόσο υπερβολική που σχεδόν δεν αναγνωρίζεις το πρόσωπο.

 

Το σύνθημα του celebface είναι «Καλώς ήλθατε στην πραγματικότητα. Αν δεν θέλετε να αντικρίσετε την αλήθεια, φύγετε από την σελίδα αυτή». Παραμένει μυστήριο ο διαχειριστής της σελίδας, αλλά είναι τρομερά παρατηρητικός και ακριβής στο πώς εντοπίζει τα φίλτρα και ξεμπροστιάζει δεκάδες διάσημες με τις φωτό πριν και μετά. Το πώς αλιεύει τις εικόνες αυτές είναι επίσης αξιοθαύμαστο,όπως και οι αποκαλύψεις για το πώς οι instafamous στηρίζουν ακόμη και ολόκληρες καριέρες στο ψέμα και την αλλοιωμένη εικόνα . Και αυτό είναι μάλλον αυτό που προκαλεί μεγαλύτερο θαυμασμό. Ο λογαριασμός περιλαμβάνει πολλούς διάσημους σε κόκκινα χαλιά και events. Πρόσφατη αποκάλυψη ήταν η Ρίτα Όρα και η μέση της, αλλά εκεί που πραγματικά συμβαίνουν απίστευτα πράγματα που μοιάζουν με ένα απλό ρούφηγμα κοιλιάς αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ παραπάνω, είναι στους λογαριασμών influencers....