Cardi B, City Girls και δεκάδες γυναίκες σε ανελέητο twerking για το νέο NSFW βιντεοκλίπ του «Twerk»

Cardi B, City Girls και δεκάδες γυναίκες σε ανελέητο twerking για το νέο NSFW βιντεοκλίπ του «Twerk» Facebook Twitter
4

Οι City Girls και Cardi B έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Twerk» και (όπως φαντάζεστε) περιλαμβάνει πολύ, πολύ -μα πάρα πολύ- twerking. 

«Στις 9 Νοεμβρίου, οι City Girls έδωσαν μια πρόκληση στο κοινό. Στόχος... να βρεθεί η καλύτερη twerker του κόσμου», ξεκινάει το βιντεοκλίπ και αυτό που ακολουθεί είναι 3 λεπτά ασταμάτητου twerking από δεκάδες γυναίκες, ανάμεσά τους η Cardi B και η Yung Miami με ολόκληρο το σώμα τους βαμμένο animal print. 

Όντως πριν μερικούς μήνες, η Yung Miami, που μαζί με την JT αποτελούν τις City Girls, ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό μέσω Instagram, ζητώντας στις γυναίκες να κάνουν twerking.

View this post on Instagram

New Single Out Now ??‍♂️ Link in bio.

A post shared by Caresha ..?? (@yungmiami305) on


Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν χιλιάδες γυναίκες κάθε χρώματος, δημοσιεύοντας βίντεο να χορεύουν. Από αυτές θα επιλέγονταν 25, που θα ταξίδευαν μέχρι το Μαϊάμι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να εμφανιστούν στο βιντεοκλίπ, ενώ η νικήτρια, «η καλύτερη twerker του κόσμου» δηλαδή, θα κέρδιζε 25.000 δολάρια.

Καλύτερη όλων αναδείχθηκε η Dancehall Queen Headtop από την Τζαμάικα, που είναι γνωστή για το ταλέντο της να κάνει ανάποδο twerking, δηλαδή με το κεφάλι προς τα κάτω. 

Δείτε το νέο βιντεοκλίπ του «Twerk»:

 
It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Τόσο κρέας μαζεμένο ούτε στον χασάπη. Πού είναι τα διάφορα metoo και οι φεμινίστριες να "εξοργιστούν";Εκτός βέβαια, εάν είναι ωραία εικόνα αυτή που βλέπουμε.