Μία άγνωστη ιστορία με την Ρίτα Σακελλαρίου αφηγήθηκε χθες στο Σπίτι με το Mega, ο Ζαφείρης Μελάς.

 

Όπως είπε όταν ο επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη, του πρότεινε την αείμνηστη τραγουδίστρια για συνεργασία εκείνος αντέδρασε λέγοντας ότι ήταν γριά. Προφανώς όπως παραδέχτηκε εκείνη το έμαθε και πήγε να τον βρει.

 

«Μάλλον την πίκρανα την Ρίτα Σακελλαρίου. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη σε κάποιο μαγαζί και μου είπε ο επιχειρηματίας να πάρουμε την Ρίτα Σακελλαρίου. "Ρε συ, καμιά πιο νέα γυναίκα! Αυτή είναι γριά, να πούμε", του λέω γιατί όλοι οι καλλιτέχνες προσπαθούμε να βρούμε κάτι ωραίο δίπλα μας.

 

»Της το είπε αυτό ο επιχειρηματίας και ήρθε το βράδυ η Ρίτα σουρωμένη στο μαγαζί. Μπήκε μέσα στο καμαρίνι, όρμηξε και με χτύπησε», είπε χαρακτηριστικά.

 

«Εγώ ήμουν 25, 27 χρονών τότε, στα πρώτα μου βήματα, ψαρωμένος. Πάντα σεβόμουν τους μεγαλύτερους μου, τους καλλιτέχνες. Υπήρχε ένας πολύ μεγάλος σεβασμός, εκείνη την ώρα δεν ξέρω πως μου ήρθε και είπα αυτό το πράγμα για την Ρίτα.

 

»Εντάξει, είπα και την αλήθεια όμως έτσι; Ήθελα κάποια νέα κοπέλα, ένα όνομα πιο δροσερό. Την πείραξε αυτό την κυρία Σακελλαρίου και μου όρμησε. "Ρε συ, Ρίτα, δεν το είπα από κακία" της είπα και την άλλη μέρα μπήκε μέσα στο καμαρίνι και μου ζήτησε συγγνώμη», όπως αφηγήθηκε.

 

 

Mε πληροφορίες του Mega