Η Τζένιφερ Γκάρνερ μίλησε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει και τόνισε ότι δεν προτιμά πλέον το Botox.
Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Not Gonna Lie» την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, η 53χρονη ηθοποιός ανέφερε: «Φυσικά, έχω δοκιμάσει το Botox και όλα αυτά, αλλά χρειάζεται πολύ λίγο για να παγώσει εντελώς το μέτωπό μου».
Στη συνέχεια εξήγησε τι δεν της άρεσε μετά το Botox και ξεκαθάρισε ότι προτιμά να βρει άλλες λύσεις, εάν θέλει να «καλύψει» ατέλειες στο μέτωπό της.
«Και μετά νιώθω ότι είναι τόσο εμφανές, σαν να έχω μια κινούμενη διαφημιστική πινακίδα. Καλύτερα να κάνω ένα τατουάζ, ξέρεις, πάνω του. Είναι φρικτό. Οπότε, όχι, το Botox στο μέτωπο, δυστυχώς, δεν είναι για μένα», σχολίασε η Τζένιφερ Γκάρνερ.
«Ναι, έχω ρυτίδες και απλώς πρέπει να τις αποδεχτώ», είπε, προσθέτοντας: «Γι’ αυτό μερικές φορές κάνω φράντζα».
Χωρίς να μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες, η Τζένιφερ Γκάρνερ ανέφερε, ότι επισκέπτεται έναν δερματολόγο κάθε χρόνο για να υποβληθεί σε «μη επεμβατικές θεραπείες».
«Μην νομίζετε λοιπόν ότι δεν έχω κάνει κάτι απλώς επειδή δεν έχω κάνει χειρουργείο», πρόσθεσε, εξηγώντας: «Δεν έχω κάνει χειρουργική επέμβαση — και θα σας το έλεγα αν είχα κάνει. Δεν έχω προχωρήσει σε τέτοια πράγματα».
«Αλλά μία φορά τον χρόνο πηγαίνω σε κάποιον ειδικό και νιώθω σαν να είμαι μαξιλαράκι για καρφίτσες. Και μετά δεν μπορώ πραγματικά να δω διαφορά, γιατί αυτό έχω παρατηρήσει: όσο περισσότερα χρήματα ξοδεύεις σε έναν δερματολόγο για να σου κάνει διάφορα πράγματα στο πρόσωπο, τόσο λιγότερο φαίνεται ότι έχει γίνει κάτι. Και κατά κάποιον τρόπο, αυτό είναι καλό. Δεν ξέρω γιατί. Αλλά θα πληρώσω πολλά χρήματα για να μπορώ να πω: “Δεν θέλω να φαίνεται"».
Με πληροφορίες από People